Miért támad meg valakit egy kutya csak úgy hátulról, figyelmeztetés nélkül? Pláne az utcán, ami nem is az ő területe.
Általában úgy veszem észre, hogy a kutyák először próbálnak kommunikálni az emberrel (persze ezt az ember legtöbbször figyelmen kívül hagyja). Szóval minimum ugat, vagy morog, hogy jelezze, hogy itt van és utána vár az ember reakciójára. Ritkán látni ilyet, mint, ami a lenti videón van. Lehet a kutya a prédát látta az ember gyerekben? Vagy csak agresszív körülmények között lett nevelve?
https://www.youtube.com/watch?v=Bg6fQAW3vz8
A biciklis ember egy külön műfaj. Ha a kutya megszokta, hogy bringásokat kerget, azok meg menekülnek, és most végre el tud kapni egyet, nem meglepő, hogy meg is teszi. De egyébként ha jól láttam, jó arc volt a kutya, és csak a kislány ruháját tépte.
Meg amúgy szomszédok, szóval nem csak úgy az utcán kapta el a kutya a kislányt, simán lehetett benne területvédelem is, hiszen tök egyedül kolbászolt kint a kutya felügyelet nélkül, valószínűleg nem először, és úgy gondolta, hogy a szomszéd területe is az övé, ezért volt ilyen magabiztos.
A macska viszont rohadt jó :D Volt macskám, szeretem is őket, de valahogy ilyet sose vártam volna egyiktől se :)
előszőr is nem hátulról és nem csak úgy támadta meg.. ha megnézed meg áll egy pillanatra megnézi kinek megy neki.
Úgy tudom hogy a gyerek és a kutya szomszédok... a gyerek autista. nem kell tovább ragoznom ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!