Mit lehet kezdeni a szomszéddal ha a kutyája többszöri figyelmeztetés ellenére is a házunk elé sz@rik?
Többször kértük már a szomszédot, hogy figyeljen erre. Van amikor tagadta, hogy az ő kutyája volt (pedig csak ő lehetett), van amikor elismerte és ígérte, hogy nem fordul elő többször.
Semmi nem változott, továbbra is előttünk végzi a dolgát .
Eddig nem akartuk feljelenteni, mivel szomszédok vagyunk és egymás mellett lakunk, de már elegünk van ebből. Tiszteletlenség.
Hiába közterület, amikor takarítani kell a kapu előtt, akkor az a tulajdonos feladata. Közterületen meg össze kell szedni a szart, hacsak nem vagy olyan igénytelen mint a 16-os válaszoló, aki szeret térdug járni a szarban.
Nem mellesleg régen a lovaskocsikon volt ponyva (a mai napig van), ami felfogja a lószart, hogy ne az útra essen. Lehet a te felmenőid igénytelenek voltak (akkor volt honnan örökölnöd), de akkor sem szerettek szarban mászkálni az emberek.
Kérdező! Én a sokadik alkalom után beraknám a postaládájába, aztán bűzölögjön ott neki.
Simán.Kapj fel egy nem használt zsemlés zacskót,kapd fel a friss kakit és adj a kilincsnek belőle.
Nehogy már ekkora tróger legyen,hogy szólnak és csak azért se szedi fel..
Nekem a szomszéd a füvet borogatta át a fűnyírójából a telkemre. Kétszer szóltam - szépen -, harmadszor visszaöntöttem. Kapott extra bónuszként pár tüskés ágat is. Megértette.
Tudom, én vagyok a paraszt..
De van, akivel csak így lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!