Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez valóban állatkínzás?

Ez valóban állatkínzás?

Figyelt kérdés

3 éves ivartalanított nőstény tacskó, szép egészséges. Legalább évente egyszer elviszem állatorvoshoz, minden oltása megvan, szerintem mondhatjuk, hogy törődöm a kutyával, jobban is mint magammal, mert engem legalább 11éve nem látott orvos.

Szóval nyulakat tartok, és valami ragadozó éjszakánként megöli a kicsiket, ezért egy hete éjszakára bezárom hozzájuk a kutyát, a 3x4 méteres ólba. Soha nem volt megkötve, csak este 21től reggel 6ig bezárva tartom, természetesen addig is van mit ennie-innia. Minőségi tápot veszek neki, ezen kívül hetente vágok egy nyulat, és abból is jókat lakmározik. Egy ismerősömnek ugyanezt meséltem, hogy valami gyilkolja a nyulakat és éjszakára bezárom a kutyát, az meg kikelt magából, hogy én mekkora szemét állatkínzó vagyok, és megérdemelném hogy éngem zárjanak be.

2022. szept. 9. 08:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
66%

Te magad irtad, hogy ez 11 eve igy van, szoval legalabb konyorgom olvasd mar vissza miket irsz, ha mar ezek szerint kamuzol valahol, valamikor.

De engem hidegen hagy mar igazabol, hala a jo egnek,nem vagyok a szomszedod/lakotarsad, ok a szenvedo felek ebben az egesz sztoriban. Ja meg persze a kutya.

2022. szept. 20. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!