Ez valóban állatkínzás?
3 éves ivartalanított nőstény tacskó, szép egészséges. Legalább évente egyszer elviszem állatorvoshoz, minden oltása megvan, szerintem mondhatjuk, hogy törődöm a kutyával, jobban is mint magammal, mert engem legalább 11éve nem látott orvos.
Szóval nyulakat tartok, és valami ragadozó éjszakánként megöli a kicsiket, ezért egy hete éjszakára bezárom hozzájuk a kutyát, a 3x4 méteres ólba. Soha nem volt megkötve, csak este 21től reggel 6ig bezárva tartom, természetesen addig is van mit ennie-innia. Minőségi tápot veszek neki, ezen kívül hetente vágok egy nyulat, és abból is jókat lakmározik. Egy ismerősömnek ugyanezt meséltem, hogy valami gyilkolja a nyulakat és éjszakára bezárom a kutyát, az meg kikelt magából, hogy én mekkora szemét állatkínzó vagyok, és megérdemelném hogy éngem zárjanak be.
Te magad irtad, hogy ez 11 eve igy van, szoval legalabb konyorgom olvasd mar vissza miket irsz, ha mar ezek szerint kamuzol valahol, valamikor.
De engem hidegen hagy mar igazabol, hala a jo egnek,nem vagyok a szomszedod/lakotarsad, ok a szenvedo felek ebben az egesz sztoriban. Ja meg persze a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!