Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, hogy a kutyám...

Mit tegyek, hogy a kutyám empatikus legyen, pl ha sírok vigasztaljon?

Figyelt kérdés
Van kutya akiből hiányzik az együttérzés?
2022. szept. 3. 14:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Öcsém kutyája is úgy viselkedett, mint a tied, csak naluk a feleségét vigasztalta. Szóval van bennük empátia, csak nem tudni miért pont egyes emberek felé, hisz tisztelik a gazdáikat az ilyen kutyák. Szóval téged is imád, csak nem megy oda, amikor rossz a kedved, de ellenben veled nekem kva szrul esik, fáj.
2022. szept. 3. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, a legnagyobb jóindulattal, gondoltál már rá, hogy emberekre támaszkodsz érzelmi támogatásért? Sokkal egészségesebb lenne.
2022. szept. 3. 18:53
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es,kötözködni jársz ide? Legalább bizonyítod, miért nem gyarapítom a te-féle kapcsolatokat. Van elég ember barátom, nem gyűjtögetem őket, de gondolom te csak azért vagy közösségi oldalakon, hogy ismeretleneket gyűjts az ismerőslistádra, de tudod ők is rádunnak egyszer 🤣. Kéne egy jó szakember a lelkednek, úgy hívják pszichológus. Ha egészséges lennél és volnának barátaid, nem mások kérdéseinél trollkodnál. Nagyon sajnállak. :(
2022. szept. 3. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
#13 Öhm... amiért azt írtam, hogy emberektől várj empátiát, ne állatoktól, mert ez lenne az egészséges? Amit te írsz, hogy nagyon fáj hogy nem vígasztal a kutyád, nem egészséges, mert nem a kutyád dolga vígasztalni. De legyek én a bunkó, ha ettől jobban alszol...
2022. szept. 3. 19:16
 15/17 A kérdező kommentje:
14! Nem vagy bunkó. Máskor kérdezz rá, mi a helyzet, mielőtt ítélkezel. És ne mondd meg, hogy kinek mi legyen az értékrendje, s hogy kinek mi a normális. Sajnos ma nem alszom, ügyeletes vagyok. Szép estét.
2022. szept. 3. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, a #13-as válaszodban nagyon az az érzésem hogy csak projektálsz :DD elég szánalmas mit ne mondjak. Nem ismered a válaszolót, de elég konkrét dolgokat írsz, amik nagyon zavarnak téged és valahonnan venned kellett őket, hát valószínűleg saját magad csinálod amit leírtál, és magadnak kellene címezned az üzeneted :D tudom, az önutálat nehéz dolog, de másokat sértegetni nem megoldás :D
2022. szept. 4. 01:49
 17/17 A kérdező kommentje:

"másokat sértegetni nem megoldás :D"

Nézd már meg, te mit csinálsz? Offolsz mindenhol mindenkit, ez a szánalmas. Nagyon ráérsz. Szép sivár egy életed van, már ha egyáltalán életnek lehet nevezni azt a nihilt... 😅🤔😝

2022. szept. 4. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!