Mit tegyek, hogy a kutyám empatikus legyen, pl ha sírok vigasztaljon?
Figyelt kérdés
Van kutya akiből hiányzik az együttérzés?2022. szept. 3. 14:04
1/17 anonim válasza:
Olyan kutyát kell kiválasztani az alomból, ami ilyen tulajdonságokkal bír. Nem biztos, hogy lesz.
2/17 anonim válasza:
Ez esetben neked nem kutya kell, hanem barát.
3/17 anonim válasza:
Attól tartok emberi érzelmeket várnál egy kutyától, de ők jóval egyszerűbbek nálunk. Öröm, félelem, düh, nyugalom, izgatottság, kiváncsiság, kb itt kimerül egy kutya érzelmi arzenálja.
4/17 anonim válasza:
Édes istenem... a kutya egy állat. Hangsúlyozom, állat. Ne várd el tőle hogy úgy viselkedjen mint egy ember, mert nem tud. Ő a háziállatod, nem a barátod, testvéred, stb. Építs emberi kapcsolatokat inkább.
5/17 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Menj végre emberek közé, szerezz barátokat, mert ez így nagyon nem oké.
7/17 anonim válasza:
Hát az én kutyám lese szarja ha valami bajom van, lányom sír akkor egyből ott van 😂💜. Amstaff.
8/17 anonim válasza:
Mikor rossz kedved van, mindig hívd magadhoz és simogasd, ha meg magától megy, akkor is simogasd, ölelgesd majd x perc után nyugodj le. Lehet, hogy nem minden kutyánál válik be, de a többségnél azért igen. Hamar rá fognak jönni, hogy ha ideges/rosszkedvű a gazdi, jön a simi.
Ehhez viszont az is kell, hogy valóban mindig (vagy legtöbbször) megnyugtasson, ha a kutyád melletted van. Régen örültem én is, hogy ilyen a kutyám, de ma már szeretek egyedül depizni és mindig direkt el is vonulok, mielőtt eltörne a mécses...
9/17 A kérdező kommentje:
14:31
Miért is nem lehet a kutyám a barátom, családtagom stb?
15:57
De a leánykához odamegy :)
16:21
Hálás köszönetem! 👋🏻
2022. szept. 3. 16:39
10/17 anonim válasza:
Igen kérdező, a lányom a mindene 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!