Miert nem hozzam ragaszkodik a kutya?
Szia!
Ugyan ebben a cipőben voltam. Van egy kutyánk a barátnőmmel, én voltam a "szigorúbb" mindig is. A szigorút azért teszem idézőjelbe, mert következetes voltam amikor kellett és megláttam az olyan dolgokat amik ugyan cukik és az átlagember nevetgél rajtuk, de a kutyáknál magatartásbeli problémák. Azt éreztem h jobban szereti páromat, vele volt mindig kiskorában. De most h nagyobb lett, 2 éves múlt, azt veszem észre h hozzám jobban ragaszkodik és engem tekint falkavezérnek, nagyon hallgat rám, míg az olyan emberrel meg totál szemtelen akik cukiskodásnak tartották a viselkedéseit (anyósék pl).
Szóval csak kiskorában ilyen valószínűleg és "ki fog fizetődni" a nevelésed hosszútávon! :)
És jól írtad, játszótársnak tekinti a tesódat. És te nem játszótárs akarsz lenni hanem felelős gazda, aki vigyáz a kutyájára és környezetére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!