Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le a shiba...

Hogyan szoktassam le a shiba inut a harapdálásról?

Figyelt kérdés
8 hónapos ivaros kan. 3 hónaposan vettem meg, már akkor is harapdált de nem próbáltam meg leszoktatni róla teljesen mostanáig. Most kezd elegem lenni belőle. Van hogy nyugottan van és üldögél mellettem vagy fekszik. De ha jön a dili idő akkor szétharapdál, persze nem erősen de kellemetlen. A makacssága kegyetlen, és gyakran követelőzik ezzel jelzi hogy sétálna vagy kakilnia kell.
2022. aug. 29. 20:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj, hogy nem kezdted el már 3 hónaposan leszoktatni erről.

Rászólsz erélyesen, hogy NEM, majd ignorálod egy időre. Vagy adj valami játékot a szájába a kezed helyett. Az enyémek így hamar leszoktak róla.

Amúgy én sem értem, mit vagy meglepődve azon, hogy makacs és öntörvényű. Ez a shiba fajtajellemzője. Talán nem kellett volna ilyet venni, ha neked ez nem felel meg...

2022. aug. 30. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:
7,10,11. Igazuk van. Nagyon. Írok neked priviben inkább...
2022. aug. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!