Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A husky kölyök kutyát hogyan...

A husky kölyök kutyát hogyan szoktassak le a harapdálásról?

Figyelt kérdés
12 hetes nőstény kutyusról lenne szó már rengeteg dolgot próbáltam az elején picit rácsaptam az orrára, hogy érzékeltessem vele ez nem helyes. Próbáltam azt is, hogy figyelmen kívül hagyom vagy esetleg csak rászólok, de ilyenkor vagy agresszívabbá válik és ugat egyet vagy rám se hederít és folytetja tovább. Azt is próbáltam, hogy hangosan mondom, hogy "AU!" mikor megharap. A harapdáláson kívül egy aranyos és rendhívül okos kutya.

2018. aug. 25. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Morogj rá,nálunk használt.
2018. aug. 25. 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell "leszoktatni". Kölyök kutya, igényli a játékot. Egy nap hány órát játszotok vele?
2018. aug. 25. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
A harapdálás normális, a harapás erőssége nem mindeg, ha egy pici fájdalmat okoz, nyikkanj fel magas hangon, és hagyd ott. Ha nem tudod kezelni, és elveszted a fejed, hadonászol, csapkodod, kiabálsz, azt hiszi, hogy még jobban belelendülhet a játékba.
2018. aug. 25. 16:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Naponta 5-7 órát is játszok vele és köszönöm a válaszokat majd ki próbálom.
2018. aug. 25. 21:12
 5/14 anonim ***** válasza:
3%
Ha egy szimpla harapdálást sem tudsz kezelni, akkor nagy gondok lesznek még! Ha nincs tapasztalatod nevelésben, miért kellett husky? Persze tudom, mert most divat...
2018. aug. 25. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
Lesznek itt még gondok...
2018. aug. 26. 06:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz egy Husky-t nevelni és nem "divat" miatt akartam csak mikor kutyát kerestem megláttam és rögtön megszeredtem. Imádom a kutyám és minden kihívásal meg fogok bírkózni, de ezekhez segítség és sok sok tanulás/kutatás kell. Már az alap vezényszavakat tudja és folyamatosan tanítom mindenre. Csak a harapdálásnál el akadtam, de sok gyakorlás és meg tanítom, hogy hogyan ne harapjon erőset.
2018. aug. 26. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de ez az, hogyha egy kölyköt nem tudsz kezelni, nagyon-nagyon fogsz szenvedni, amikor kamaszodik. Egyáltalán nem fogsz bírni vele.
2018. aug. 26. 14:43
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

De nem egy huskyn kell tanulnod! 2-3 év minimum, mire a kövrtlezetességet, módszereket, kommunikációt, stb megtanulod! Addig a kutya meg millió rossz viselkedést szed magára!

Ez a divat-kutyázás, amit csinálsz. Megláttad, megtetszett, de nem értesz hozzá, nem ismered a fajtát. A szokásos felelőtlen választás. Pláne gondolom nem is tk-es kutya, hanem szaporítótól kellett occsón keverék.

De mindegy. Ez a fajta tudatlan, felelőtlen hozzáállás sosem fog megszűnni.

2018. aug. 26. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:

"nem divat miatt akartam csak mikor kutyát kerestem megláttam és rögtön megszeredtem."

Tehát divatból kellett. Éppen erről beszélünk, kinézet alapján választottál kutyát.

2018. aug. 26. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!