A nordica husky kennelben komolyan 400 ezer egy kölyök?
Igen, a Nordicában kb. ennyi egy kölyök, és ők hobbi célra szinte soha nem is adnak el kiskutyát. A legutóbbi alom mondjuk pont kivétel volt, de nem ez az általános.
Én a helyedben hobbi célra vagy az általad említett másik két kennelből, vagy az Active Paws-tól vennék kiskutyát, ha husky-ban gondolkodnék.
Nem vagyok huskys, de érdekel, hogyhogy abban a kennelben ennyire sok egy kölyök? Vagy inkább a többi helyen miért jelentősen kevesebb?
Én külföldről 1000 euróért hoztam a kutyámat, győztes felmenőktől származik, nem gyakoribb fajta mint a husky.
Nem kötekedésből, csak kíváncsi vagyok. Ennyire extrák a kutyáik?
#8-as, a Nordica kennel tulajdonosa 30 éve tenyészt, aranykoszorús mestertenyésztő, emellett nemzetközi szinten is nagyon elismert, híres amerikai kennelek is vásároltak már tőle, illetve ezeknek a kenneleknek a kutyáival fedeztette a sajátjait. Ilyen színvonal mellett nem meglepő ez az ár.
Kérdező, szerintem tök mindegy, egyikkel sem fogsz mellélőni. Nekem a Chatty Eyes kutyák jobban tetszenek, de ez szubjektív vélemény.
Beszélj mindkét tenyésztővel, vázold fel az elképzeléseidet, és attól függően válassz, hogy melyiknek szimpatikusabb a hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!