Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A husky kölyök kutyát hogyan...

A husky kölyök kutyát hogyan szoktassak le a harapdálásról?

Figyelt kérdés
12 hetes nőstény kutyusról lenne szó már rengeteg dolgot próbáltam az elején picit rácsaptam az orrára, hogy érzékeltessem vele ez nem helyes. Próbáltam azt is, hogy figyelmen kívül hagyom vagy esetleg csak rászólok, de ilyenkor vagy agresszívabbá válik és ugat egyet vagy rám se hederít és folytetja tovább. Azt is próbáltam, hogy hangosan mondom, hogy "AU!" mikor megharap. A harapdáláson kívül egy aranyos és rendhívül okos kutya.

2018. aug. 25. 16:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Okés értem amit mondotok és tisztában vagyok ezekkel és megértem az állás pontotok. Viszont a kis kutyának(aki kérdezte annak mondom, hogy fajtiszta) a gazdája már én vagyok és nagyon szeretem őt. Szóval adtok egy kis segítséget kérlek?
2018. aug. 27. 09:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Megint lejjebb ástad magad. Fajtiszta. Minden kutya fajtiszta...
2018. aug. 27. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen segítséget? A kérdésre már válaszoltunk, kölyök, igényli a játékot. Játssz vele.
2018. aug. 27. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
38%

Szóval tk nélküli szaporítós keverék. Ez úgy mindent elmond a tudatosságodról és felelősség tudatodról. Olcsón kellett azonnal kutya, igaz?

Vidd kutyaoviba. De a legjobb lenne, ha elajándékoznád. Nem neked való a kutyatartás.

2018. aug. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!