Tarthatok kutyát kis lakásban?
Miért? Szted 8 órát egy KÖLYÖK el fog dögölni a kanapén!!?? Kutyát is asszondom hogy ne nagyon vegyél mert alig konyítasz a kutyatartáshoz vmit, nemhogy kölyköt!!
Bocs ezt a "beköszöntést".
Na egy kutya nagyon nagy felelősség. Nekem az első kutyám egy kölyök dalmata volt, és én akkor még sulis voltam. De attól hogy kb 7 órát voltam suliban nagyon sokat sétált, meg minden, van kertünk egyesz nap ott van. A szomszédban van kutya tudják egymást szaglaszni, barátkozni.
Azt ajánlom hogy reggel egy félórás séta, este pedig 1,5 órás séta, emellett NAPKÖZBEN -AMIKOR TE MUNKÁBAN VAGY ÉS TE NEM TUDOD MEGSÉTÁLTATNI A KUTYÁT- óránként vigye le valaki. Minden nap gyakorolja vele, oktatsd. Egyáltalán hogy, képzeled azt hogy amíg te munkában vagy (8 óra) addig senki ne nyúljon a kölyök kutyádhoz!? Én úgy látom hogy te nagyon el vagy havazva! Max. fogadj örökbe menhelyről egy minimum 1 éves kutyit, és azzal is napközben menjen le sétálni vki.
A kutya nem macska aki el kirakós az alom tálcát és oda fogja végezni a dolgát! És ugye jó gazdi lévén nem várod el a kutyádtól majd, hogy 8 óráig tarta a kicsit és a nagyot is?
UI.: Ne legyen kutyád.
Jo-jo, szerintem egy kicsit nyugodjatok le :D
A kerdezonel nem lenne rossz helyen a kutya, egyedul ezt a kolyok kerdest kell kitalalnia, mert valoban rogton nem hagyhatja egyedul. De ha ki tud venni 2 het szabit mondjuk, illetve valaki mas meg otthon tudna lenni a kutyaval meg 1-2 hetig, az azert mar jo alap, lehet szoktatni kozben fokozatosan az egyedullethez, szobatisztasaghoz is.
Szerintem sokunk nevelt mar fel kolykot lakasban munka mellett es mindenki tulelte :)
Szoval kicsit nyugi, nem kell itt agyverzest kapni mindjart.
Ja es ahogy en levettem, az “almot” is addig gondolta, ameddig a kutya kicsi. Persze hulyen fogalmazott, eleg lett volna a kutyapelust irnia, de szerintem ertheto a lenyeg. Tudom, a pelus is megoszto tema, mi se hasznaltuk peldaul, de ezt is mindenki el tudja donteni, hogy bevallalja-e.
Valoszinuleg a kerdezonek se az az eletcelja, hogy hagyja a kutyat a lakasban hugyozni. Ne feszitsetek ezert keresztre.
Kölyökkutyával ideális esetben úgy indulunk, hogy kiveszünk 2 hét szabit legalább, és 2 óránként visszük ki pisilni/kakilni. De minden játék, evés és alvás után. Éjszaka is.
A séta nagyon kevés, illetve az almot felejtsd el. Nem macska. A pelenka a másik hülyeség.
Gondolod ezt át újra. Nagyon cuki egy kölyökkutya, de mérhetetlen türelem, idő, és humor kell hozzá. Óriási felelősség egy kutya igényeit jól kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!