Tarthatok kutyát kis lakásban?
Szerintem ha társasházban laksz ahol van szomszéd akkor ne akarj kutyát tartani, mert ez kb ugyan annyira zavaró másoknak a te kutyád ugatása mint ha a szomszédnak a kutyája ugatna bele az életedbe.
Kutya tartás csak az első pár hétben buli amíg nem nyüg levinni és megsétáltatni a mínusz -20 fokban vagy a kánikulába +30 fokban. Ezen felül álldóan kiadás a kutya a kajája, játékai, képzése, egészségügyi ellátása, ...
Helyedben nem szereznék be kutyát, ha nagyon szeretnél kutyázni akkor a munkád után menj el menhelyre és vállalj ott munkát lehet még pénzt is szerezhetsz vele. Kutyatartása egy ilyen idióta időben amikor infláció, háború van a szomszédban, vírusok, rezsicsökkentés, ... Ki tudja, hogy még mi lesz, lehet december - Január között tele lesz az ország migránsokkal és azok miatt nem tudod majd sétáltatni a kutyád.
(mert sötétedés után zaklatni fogják a magyarokat főleg a lányokat akik még saját maguk rossz szokásaiktól sem tudják megvédeni önmagukat: elhízás, elmagányosodás, ...)
Nem kell kutya, csak nyűg, majd akkor akarj kutyát ha valaki mindig szemmel tudja tartani; férjed/ feleséged, gyereked, ...
kutya a egy felelősség!
Én ahol lakom álldóan ugatnak a kutyák és borzalmasan idegesítő,
szeretem a kutyákat de a legszívesebben az összeset megmérgezném mert nincs semmi ami annyira tud zavarni mint az, értelmetlen kutya ugatás azaz, hogy a szomszéd kutyái egymást ugatják ÓRÁKON KERESZTÜL, sokszor még éjszaka is.
Szerintem ne. Akik a mi házunkban laknak, naponta 3x viszik le a kutyát sétálni. Reggel, délután munka után, este. Minden egyes nap. Akkor is, ha szakad, ha fúj, ha ömlik az eső, ha hideg van, ha minden csupa jég.
És ez még csak a sétáltatás, ami teljesen alap.
Gondolj arra is, hogy mi lesz, ha elutazol, ha beteg leszel, ha kórházba kerülsz, akár csak egy egy-két napos beavatkozás miatt. Lesz, aki addig intézi a kutyát?
Állatorvosra van pénzed? Bármikor bármilyen baja lehet a kutyának, mint ahogy nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!