Soha többet nem fogja használni a fülét?
Sziasztok... Van egy 10 éves kislányom... Begyulladt a füle nagyon, megtelt vérrel felfúvódott nagyon, sírt minden reggel szegénykém... :(
Állatorvos megműtötte, összevarta neki, de azóta kapargatja, stb.... A másik füle szép hegyesen áll, ez pedig lehajlik... Vajon soha többet nem fogja tudni használni ezt a fülét úgy,mint a másikat?
Pásztorkutya, 10 éves lány
Amíg kapargatja, tessék gallért tenni rá.
Ha meggyógyul, még felállhat.
OFF B*sszus, eskü, az első olvasatra azt hittem, csak rossz kategória és tényleg gyereked van.
ON Még ha nem is áll fel a füle újra, attól még a hallófunkció visszatérhet. (Nem tudom a leírás alapján, téged mi zavar jobban)
De esztétikailag is helyreállhat idővel. (Nem írtad, mikor volt a műtét.) Gallér kellemetlen, de sajnos ilyenkor alap.
Keverek kutyusomnal is ez volt, csak neki lelogo fule van, de nagyon durva latvany volt, egyik este meg semmi baja nem volt, masnapra teljesen bedagadt a fule, megtelt verrel, rohantuk az orvoshoz.
Neki is megmutottek es igazabol majdnem olyan lett, mint regen volt, csak hat ugye latszik rajta a heg. Gallert adtam ra, nem vakarhatta.
Hallani ugyanugy hall, nem erintette a hallasat.
Régebben szét álltak a fülei, ez volt a legszebb benne.😭
Vajon helyre fog jonni valamikor? 😭
Kicsit szedd ossze magad kerdezo, a kutyad eleg nagy fajdalmakat es mutetet elt at, te meg azon sirsz, hogy vajon olyan lesz-e mint regen a fule.
Fejezd be.
Lehet olyan lesz, lehet nem, de orulj neki, hogy el a kutyad. Talan az nem fontosabb, mint egy kis esztetikai hiba?
Erdekes az ertekrended :(
'Én is azt hittem, hogy rossz kategória, de csak egy divatmajom az ...'
Ha így folytatod a beszédstílusodat ,lehet holnaptól mostohaapádnak fogsz szólítani.Már ráfért egy kis kenés a motorjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!