Nyulakat tenyésztek saját étkezésre. Ha egyszerre többet vágok, a fejeket el kell-e dobni? , vagy fel tudom használni valamilyen ételhez?
Nem szokták felhasználni. Nagyapám mindig úgy nyúzta, hogy felakasztotta a hátsó lábainál, és "kibújtatta" a bőréből. Amikor a fejéhez ért, bundástól levágta, és nem kellett vele kínlódni.
Utólagosan bocsi a kissé túlrészletes leírásért.
Ezen most mi a barbárság? Ugyanmár...
Én is védem az állatokat, de valamit enni is kell. A nyúl pedig köztudottan a "kajaállatok" közé tartozik.
Inkább örüljetek hogy jobb életük van, mint egy nyúltelepen.
Előző: Én is állatvédő vagyok, textiltakaróm van, a póráz is abból valamint műszálból készül, és télen nem bundát, hanem kabátot hordok. Ennyit erről.
Viszont azokat a vegágat, akik a "szegény szenvedő állatok" miatt nem esznek húst, kicsit hülyének tartom. Vegyen tanyáról húst, ne a kisboltból, ami pl. baromfitelepekről származik! A másik meg, hogy a tejtermékekkel is támogatják a szenvedésüket, mert nagyon gyakran és géppel fejik meg őket, ami rossz nekik, és mindenféle betegséget elkapnak. Ha nem termelnek elég tejet, akkor levágják, és irány a kisbolt.. szóval ha valaki tényleg emiatt lesz vega, akkor tejtermékeket se egyen.
A nyúl azért kicsit más, mint a tyúk vagy a disznó...
Számomra szinte kutya, macska kategória.
Nekem ne mondja senki, hogy nem barbár, akinek van szive egy ilyet megölni és megenni. [link]
Amúgy egy tyúkot se tudnék megölni soha, pedig nem szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!