Máshol is ennyire sötétek az emberek, hogy a kapuhoz hozzák ismertetni a sétáló kutyájukat?
Sajnos ilyen végtelenül ostobák, igen.
Pl. A rendszeres esti séta arra megy ki hogy más járdájára elvisszük a kutyát konkrétan sz@ratni.
Addig persze az összes bezárt kutya végigasszisztálja a komótos sétát míg a kedvenc ki nem választja a neki szimpatikus járdát az ürítéshez.
Ezért minden estefelé kitör a környéken a téboly!
Őrjöngő kutyák......
Nálunk van lehetőségük kikerülni, de sokuk meg is áll a kapunál a kutyával, hogy "hagy barátkozzanak..."
Azt megérteném, ha nem tudna hova menni csak az autók közé.
Még ha barátságosan csóválna az enyém és ezt "hívásnak" vennék, azt valahogy megérteném, de hogy a kutya látványától kezdve láthatóan védik a területüket és ígyis idehozza a kutyáját, nem értem. Gyerekhez még nem volt szerencsénk így, de nem véletlen van kint a kutya harap tábla. Azt reméltem ettől a kutyások is kevésbé engedik majd ide őket, de hiába. Sétánál egyébként barátságosak vagy semlegesek más kutyákkal, csak a területüket védik.
Látom nagyon értesz a kutyákhoz :D területüket védik, a kerítés viszont az én tulajdonom és ahhoz engedik oda
Vannak területőrző ösztönnel rendelkező kutyák is, nem csak mindenkivel haverkodó labradorok.
6os, persze ott viszi ahol akarja, de ne engedje a hülye, h a kutyája beszagoljon a kerítésen. Nekem is volt ilyen, volt egy Malinoisom, nagyon okos volt és mindenkit szeretett kapun kívül.
De az idióta jött a kutyával, a kutyának hagyta h bedugja az orrát, meg is lett a baj és ő volt felháborodva és jelentett fel. Természetesen nem lett belőlle semmi, de a kutyának nem maradt szinte orra.
Szóval sok az ilyen hülye.
Azt is utalom, amikor sétálok a kutyákkal és odaengedik egy szó nélkül a saját kutyáját.
Múltkor is jött egy férfi, a kutyája rohant oda és közbe kiabálta, h nrm bánt. Én meg vissza neki, h az enyém igen (persze nem, csak a Yorkim nem szereti ha oda rohan idegen kutya. Azt se tudta mit csináljon.
Egy ismerosom szivta meg, de ugyan ugy oda engedi a kutyajat es hagyja orjongeni.
Behuztak a labat a kutyanak. Szerencsere a gazda kint volt es raszolt a kutyara.
De ismerősöm nem tanult az esetbol.
Addig csinalja mig at nem lesz huzva a keritesen es szet nem lesz szaggatva a kutyaja.
Sajnos ilyen ostobak. Borzasztó.
Nekem se jutna soha eszembe oda engedni.
Mindig masik oldalra is teszem a kutyamat plusz inkabb a fuvon megyünk. Jobb szeretem teljesen kikerulni a kutyas keriteseket es tok mindegy hogy 5 kgos vagy 60 kg kutya orjong a keritesen belul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!