Mit tegyek, ha a szomszéd nem akarja kiivartalanítani a kutyájukat, mert szaporítani szeretné, a milyenket viszont nem lehet?
Nem kényszerítheted arra, hogy ivartalanítsa a kutyáját.
Vigyázz a magadéra vagy költözz el!
2. Nem, a kérdező kutyáját NEM LEHET ivartalanítani.
Szerintem ez teljesen más...
A kutya nem tüzel állandóan,abban az időszakban meg meg kell oldani és kész, vigyázz rá,vagy írass fogamzásgátlót neki.
A legjobb az lenne ha mind a ketten ivartalanítanátok,de mint írtad nálad nem megoldható,őt meg nem kényszerítheted.
Nem is értem hogy gondolhatja valaki úgy, hogy "megszabja" más mit csináljon a kutyájával. Én is ivartalaníttatnám a kutyám de párom ellenzi és nem fogom a háta mögött. Szóval nem arról van szó, hogy ivartalanítás ellenes lennék.
De komolyan ilyen "kéréssel" elő állni....jesszus. Mi az hogy "együtt oldjátok meg"? Te/ti választottatok nőstényt, számolnotok kellett volna azzal, hogy igen vemhes lehet, tüzeléskor figyelni kell rá stb.
Ja de egyszerűbb a szomszédot csesztetni ivartalanitás miatt minthogy vigyázz rá tüzeléskor.
Nem, nem "elkerülhetetlen" hogy találkozzanak. Ha tüzel sétálj vele külön, ne engedd ki.
Ha ilyennel kopogna nálam a szomszéd a képébe röhögnék és rávágnám az ajtót. Pedig mint mondtam ivartalanítás párti vagyok. De nehogy már egy fél idegen akarjon dirigálni mit csináljak a kutyámmal. Foglalkozzon a sajátjával megfelelően (sétáltassa külön ahelyett hovy kicsapná az udvarra). Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!