Valami hatásos fogamzásgátlót vagy szagfedő sprét keresek szuka kutyám számára!? A fogamzàsgátlót csak az állatorvos írhatja fel vagy állatgyógyszertárban is be lehet-e szerezni? Mennyi az ivartalanítás?
1 kan és 1 szuka fajtiszta jagd terrier testvérpárnak ( német vadászterrier) vagyunk gazdái amiből a szuka az enyém.
November 10.-én lesznek 1 évesek.
Elég jól egymásra vannak hangolódva és már többször próbáltak aktust létrehozzni, ami ma reggel gondolataim szerint meg is valósult mivel "összeragadtak".
A kan kutyát nem engedik ivartalanítattni mivel nagyon jól vadászik és tartunk tőle, hogy elveszne vagy tompulna ez a képessége amit nem szeretnénk.
Túlszaporulat medvéből, farkasból, hiúzból? Hol élsz hogy ilyen színes a vadvilág?
39 sajnos nem tudom, hogy miről beszélsz.
41 nem emlékszem, hogy írtam volna medvét, farkast vagy hiúzt. De biztonság kedvéért visszaolvastam és tényleg nem.
A kommentem kifejezetten kistestű növényevőket, őzet és sakált (ez esetben pontosítok az aranysakálra gondoltam) említ.
Akkor mire írtad, hogy "nem igaz"?
43, mert valóban nem igaz.
44 és azokban az években, amikor a vadászok teljesen kivonulnak a világ történelemből és hagyjuk, hogy az állatvilág ezt elintézze egymásközött, te mit fogsz enni?
Csak mert átolvasva a kommenteket az etetésekről a lesek mellett, meg az ész nélküli gyilkolásokról, arról nem szólt a fáma, hogy ezek az állatok egyébként folyamatosan bele mennek a vetésekbe, kertekbe.
És félreértés ne essék, nem az indulatokat jöttem ide bőszíteni, csak mindenki azt mondja, hogy a vadászok milyen rosszak, a munkájuk pedig felesleges, akkor mi a jobb megoldás?
A vadászat teljes felszámolását már egyébként megcsinálták Szudánban. Én az északi szélesszájú orrszarvú véleményét is kikérném a dologról.
"43, mert valóban nem igaz"
Oké, de MICSODA? :D
Azért kérdeztem hogy mire írtad, mert valamit félreérthettem és szerettem volna tisztázni, hogy MIRE írtad hogy nem igaz.
Ez nyilván meddő téma. Az elvakult vadászokat nem lehet meggyőzni, hogy életük nagy szenvedélye az rossz. Azok, akik meg szeretik és tisztelik a természetet és az állatokat meg nem fognak soha megértést tanúsítani a vadászattal kapcsolatban.
Sokszor mentem már bele ilyen vitába, mindig az a vége, hogy a vadászok nem tudnak érveket felhozni egy vádra sem és csak azt szajkózzák, hogy ez szükséges.
"Ez nyilván meddő téma. Az elvakult vadászokat nem lehet meggyőzni"
Mondjuk az alap kérdéshez ennek a vitának semmi köze nincs, de szépen széttrollkodtátok, a kérdező már oldalakon keresztül nem kapott választ az alap témára. Reméljük, az elején kinyerte a hasznos infókat.
Én bizony tanúsítok megértést a vadászok fele, talán írtam is korábban hogy humánusabb hússzerzési módszernek gondolom mint az ipari állattartást, és igen vannak például olyan deformált agancsú vadak amiket nem hagyhatsz bóklászni a többi között.... de még így is f0ssá pontoznak és nem képesek válaszolni egyszerű kérdésekre. :D
Ha nem szidod őket akkor kitalálják hogy mégis szidod őket, úgy tűnik. :D
Szóval mindegy mit csinálsz, hacsak nem arról írsz hogy a vadászat a létező legjobb dolog az egész univerzumban és minden(!) vadász egy testet öltött angyal, akkor el vagy hordva minden szrnak, ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!