Valami hatásos fogamzásgátlót vagy szagfedő sprét keresek szuka kutyám számára!? A fogamzàsgátlót csak az állatorvos írhatja fel vagy állatgyógyszertárban is be lehet-e szerezni? Mennyi az ivartalanítás?
1 kan és 1 szuka fajtiszta jagd terrier testvérpárnak ( német vadászterrier) vagyunk gazdái amiből a szuka az enyém.
November 10.-én lesznek 1 évesek.
Elég jól egymásra vannak hangolódva és már többször próbáltak aktust létrehozzni, ami ma reggel gondolataim szerint meg is valósult mivel "összeragadtak".
A kan kutyát nem engedik ivartalanítattni mivel nagyon jól vadászik és tartunk tőle, hogy elveszne vagy tompulna ez a képessége amit nem szeretnénk.
Drága vadász urasag, mond már el, miért vannak a vadlesek mellett mindig a vadetetok? Biztos nem azért, hogy az odaszokott állatot könnyű legyen kilőni...
De úgy szeretem, hogy felmerül kb 15 érv, vad, de ti mindig csak azt szajkózzátok, hogy "dehát etetjük télen a vadat". Persze azt nem mondod már,nehogy ez kötelező is. Magadtól nem járnál ki.
#31 Te tényleg sík hülye vagy.
A vadászok minden vadat etetnek szükség szerint, vannak vadetetők is a lesek mellett, mert az állományt gyéríteni kell, ez nem azt jelenti, hogy csak azért etetik őket, hogy kilőhessék. Etetnek olyan helyeken is, ahol nincs les.
Te nem azért eteted, mert szereted a vadakat. Te azért eteted, mert ha vadász vagy, kötelező etetned. Mert ez is benne van a szabályaitok között. Nem igaz? Magadtól eszedbe se jutna kimenni csak akkor, ha lövöldözhetsz is.
Ne próbálj itt álszenteskedni. Itt nem mások a sík hülyék, Cicuka.
#33 Reménytelen vagy. Feladom. Agyatlannal felesleges vitatkozni.
(és Cicukázd, anyukádat)
Nehogy válaszolj, valóban. Mert ha válaszolsz, még kiderül a sok szenny, nem igaz?
Par force-al képzik a kutyákat a vadászok?
Ha nem lenne kötelező, etetnéd a vadat?
A kézben felnevelt vadakat mi garantálja, hogy senki nem lőtte ki?
A gazda mellől kilőtt kutyákkal mi is a helyzet?
A vadászoktól érkezett sok fenyegetőzéssel mi is a helyzet?
A vadgazdálkodásra adott és vadászkiállításra költött állami pénzekkel mi is a helyzet?
Ha nem a vadászok módszere által, akkor hogyan kellene a vadonélő állatokat kezelni?
Még nem írtam egy hozzászólást sem, csak érdekel, hogy ki mit gondol erről.
Pl nem kellett volna kiirtani az összes ragadozót, és akkor nem kellene "kezelni".
(Amúgy továbbra is érdekelne hogy hol írtam azt hogy a vadászok csak ész nélkül lövöldöznek. Látom azóta is megy ezerrel az indoklás nélküli lepontozósdi valami kitalált fa$$ág miatt. :D)
Ez sajnos nagyon nem igaz. Ahol én élek volt egy év, amikor annyi volt a ragadozó, hogy még a szabályozással együtt is túlszaporulat volt. A kistestű növényevők szinte teljesen kipusztultak. A sakálok már az őzeket támadták falkástul. (Egyébként a sakál az embernek is neki megy, ha éhes... tapasztalat.) És a ragadozók maguk is éheztek.
Jó lenne, ha ez ilyen könnyű lenne, de sajnos ezzel nem tudjuk megoldani a dolgot. Talán valami mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!