Az baj ha a kutyámnak 9 mellbimbója van?
Figyelt kérdés
Lehetnek kölykei?2022. aug. 9. 11:24
11/22 anonim válasza:
Na még egy "gazda" aki a kutya kizsigereléséből akar pénzt. Azt persze leszarja hogy a kutyának baja lehet.
12/22 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá?
Az baj ha valaki évente/félévente elleti.
A 3 alom ideális. De lehet ti évente gondoltátok a 3at mert az persze sok és nekem se ez az elso kutyám és nem akarom belole pénzt
2022. aug. 9. 12:50
13/22 anonim válasza:
Az az ideális ha nem fialtatod. De úgyis hiába pofázik az ember. Az meg a kérdésedből nyilvánvaló hogy nem értesz hozzá, az hogy mások brutálisan szarul bánnak a kutyáikkal, nem mentség rá hogy te "csak" szarul bánsz vele.
14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon jól bánok vele.
Miből gondolod, hogy nem?
2022. aug. 9. 13:03
15/22 anonim válasza:
Fialtatni akarod ember. Ez nem jó bánásmód. Vagy tenyésztő vagy? Mert kizártnak tartom. A kutyád milyen betegségekre van szűrve? Ha nem akarod eladni a kölyköket, minek kényszeríted fialásra a kutyát? Mit akarsz a kölykökkel ha nem adod el őket?
16/22 anonim válasza:
És ki adta be neked hogy ideális a fölösleges szaporulat?
17/22 anonim válasza:
Pajtás, ha értenél a kutyákhoz, pláne a fialtatáshoz, nem a gyakorin tennél fel ilyen kérdéseket, hogy baj-e, ha 9 mellbimbója van és lehet-e azért kölyke. :D
18/22 A kérdező kommentje:
Eladom a kölyköket csak azt írtam, hogy nem csak azért tartom, hogy pénzem legyen,
Minden betegségre van szűrve amire csak lehet, nincs hivatalos tenyészetem de már régebb óta tenyésztünk kutyákat, de egyszerre mindig csak egy van és állatorvos folyamatosan ellenőrzi.
800 m2-n van folyamatosan, jó kaját kap, van, hogy hetente 7szer viszem setalni, de ha munka miatt nem érek rá 1szer akkor is elviszem minden héten és vadászni is járok vele. És megpróbálok mindent megtenni, hogy jó legyen neki.
2022. aug. 9. 13:25
19/22 NTBS válasza:
Vidd állatorvoshoz. Megnézi, megmondja.
20/22 anonim válasza:
Mi az istennek MÉG kutya? Annyi van boldog-boldogtalan azt tart, bnevelni, gondozni meg cseszi. Ilyen sorsot szánsz azoknak a kiskutyáknak is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!