Kiképző póráz (2 karabíneres állítható) vagy klasszikus textil póráz a jobb? Melyiket használjátok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 14:47
2/10 A kérdező kommentje:
Sétához, kiránduláshoz. Hámot hord, nem húz.
2022. júl. 30. 15:01
4/10 anonim válasza:
Nekünk kiképző pórázaink vannak, egyrészt mert jobban szeretem a bőrt, klasszikusabb kinézet, másrészt reaktív az eb, néha megiramodik, úgyh a textil ledarálná a kezem.
De amúgy is az előbbi tetszik jobban. 🙂
5/10 anonim válasza:
Nekünk kiképző van. 2 5 kilós kutya, szóval nem kiképzés céljából van, simán nekem praktikusabb.
Tudom rövidebbre csatolni, meg hosszabbra. Ha valahova ki kell kötni őket (pl. székhez egy étterem teraszán), sokkal egyszerűbb.
6/10 anonim válasza:
Ha tud sétálni, akkor szerintem hosszú flex póráz a legkényelmesebb opció. Ha nem tud, akkor hagyományos textil.
9/10 anonim válasza:
Kiképzóő van 16kg-s mudihoz. De mindig a leghosszabbra van állítva. Tehát nem csatolom össze.
10/10 anonim válasza:
Kikepzo van amstaffhoz.
Azert nem huz. mert a visszafordulasos modszerrel megtanitottam es rendszerssen egyutt kcogok vele orakon at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!