Ha valaki a klasszikus megjelenést szereti az op rendszereken mindig úgy használja a gépet, és általában csak azon igazodik ki, azt miért könyvelik el hülyének a számítógéphez?
Nem szeretem ezeket az újkőkori animált theme-ket meg vizuális megjelenést amik pl xpben (luna) vagy win 7 ben stb ben vannak, csak a jó öreg szürke téglaablakosat..
A legtöbb munkahelen semmi egyéni stílus nincs ahogy esik úgy puffan alapon rakják fel a gépeket, ha valamit az ember meg nem talál az agyoncsicsázott megjelenésen akkor már egyből hülye a géphez.
Win 98 óta használok napi, heti szinten számítógépet, és Red-hat linux is megfordult már a kezeimben néhány os-x-el egyetemben volt szerencsém a BeOs-hoz is az a projekt sajnos leált.
Ismerem a Corel-t az Autocadet, a Truespace-t és kicsit a Maya-t is és a szövegszerkesztők minden gyakoribb változatát.
Jogosan akadok ki, ha lekoptereznek nálam 10 - 15 évvel fiatalabbak?
Na végre valaki, aki így gondolkodik.
Én is rohamot kapok akkor amikor tizenéves taknyosok dilisnek néznek akkor ha megkérdezek valamit.
Pedig jómagam is már akkor foglalkoztam számítástechnikával, amikor ők még a cípőfűzést tanulgatták.
Ha ő isz megdolgozott volna a szg. minden alkatrészéért, biztos nem fikázná le más holmiját. De amíg Apuci, meg Anyuci, elé tolja a "nagyvasat" addig könnyű arcoskodni.
Na befejezem, mert még felhúzom magam ebéd előtt.
Teljesen jogosan, engem is bosszantanak az ilyen olvasgatni meg kattintgatni tudó emberek, akik fossák az adatokat de gyakorlatban semmi rálátásuk nincs a dolgokra, csak egyszer valahol olvastak valamit, és azt gondolják, ha már ilyen szépen meg van írva, akkor biztos igaz is.
Pont mint a minap, mellém állt a pirosnál este egy tintaszárogató jogsis kissrác piros suzukival batárnagy légbeömlővel a motorháztetőn, hogy legyen mi hűtse azt a 3 hengert ami a a motorház alatt ketyeg. Pakolja neki a gázt, elfüstöl 3 decit a pirosnál, ordít a zene meg a "sportdob" aztán zöldnél meg lefullad, mert elindulni nem tud:D És akkor bosszúsan olvasta le hogy a 2.5 TDI-m amúgy is lealázta volna, szóval ez volt a kisebb égés.
Hát az informatikában is valami nagyon hasonló a helyzet. az optikai tuning mit sem ér, ha nincs mögötte tudás és tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!