Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van még olyan, aki a régi...

Zotya... kérdése:

Van még olyan, aki a régi klasszikus pengés borotvát használja? Hatékonyabb mint a mostani modern, állandóan reklámozott borotvák?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rég váltottam át rá, teljesen jó, szerintem van olyan jó, mint a modern borotvák, plusz takarítani is könnyebb, mert nem ragad a pengék közé a szőr, ja meg jóval olcsóbb is, ehhez csak időnként egy csomag pengét kell venned, de az pár száz forint csak.
2021. máj. 6. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Én fiatalon villanyborotvát használtam, de nem bírta a bőröm, irritálódott, illetve nem is lehetett igazán simára borotválkozni vele. Ráadásul fazonra nyírt szakállhoz nem is volt alkalmas, 26 féle speckó nyírófej, és reklám ide, vagy oda...

Akkor váltottam hagyományos borotvapengére. Gyönyörűen tisztáz, ahol borotválkozom, szakáll fazonra nyírásához is tökéletes, és nekem még az arcbőröm is jobban szereti, még semmilyen borotvahabot sem kell használnom, csak tiszta vízzel megmosom borotválkozás előtt az arcom, és félszárazon lekapom a szőrt, nulla irritáció mellett.

Plusz, mivel én csak hetente borotválkozom, így nekem egy egyszer használatos mezei borotva is kb. fél évig bírja anélkül, hogy kimenne az éle. A tisztítás meg úgy zajlik, hogy egy gombostű hegyével minden borotválkozás után kisöpröm a pengék közül a beakadt szőröket.

2021. máj. 7. 01:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Én a régi hagyományos borotvára gondoltam, amiben cserélni kell a pengét.
2021. máj. 7. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból kipróbáltam úgy egy éve a hagyományos cserélhető pengéset. Hát katasztrófa volt. Ezer sebből véreztem, pedig 20 éve borotválkozok. A pamacs viszont tetszik. Azóta is veszem a borotvaszappant, jobban bejön mint a flakonos habok.

Annak idején "kétpengéssel" kezdtem, nem volt rossz. Aztán áttértem a mach3-ra, teljesen elégedett vagyok vele. Mind a borotválás minősége, mint a penge tartóssága és tisztíthatósága rendben van.

A 4-5 pengéseket sose tudtam rendesen kimosni. Eldugult a szőrtől.

2021. máj. 9. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!