Mutatnátok képet olyan nőről akire azt mondjátok, hogy "természetes szépség" vagy "klasszikus szépség"?
Figyelt kérdés
Nyilván smink nélkül, mert véleményem szerint az ilyen szépségre nem kell.
Légyszíves írjátok a nemeteket és a korotokat, illetve ha tudtok, írjatok okot, hogy miért tartjátok az illetőt annak.
#szépség #Klasszikus szépség
2020. nov. 22. 10:34
1/22 anonim válasza:
annyi kérdés van az igazán szép nükről, légyszi pasikról is linkeljetek máér be igazi természetes szépség pasikat, köszi
2/22 anonim válasza:
5/22 anonim válasza:
Pl Emma Watson, Várkonyi Andi smink nélküli képeken is szép (persze azt nem tudhatom, mennyi retus van rajtuk)
7/22 anonim válasza:
Emma Watson nekem sminkkel sem szép, sosem értettem a nagy hype-ot körülötte. Ő egy tök átlagos, helyeske lány.
Amúgy érdekes, hogy a kérdés kritériumának (mutatnátok képet?), csak egy válaszoló (2-es) felelt meg, mégis lepontoztátok.
9/22 anonim válasza:
7-es, és minek állsz neki veszekedni?
Nem kell értened semmilyen “hypeot”. NEKEM tetszik, a kérdező pedig azt kérdezte, ki szép a személyes véleményünk. Nem pedig azt, hogy állj neki belekötni más válaszolókba, hogy neked ki nem. Ráadásul érdemi választ sem írtál, nem említettél senkit.
10/22 anonim válasza:
*személyes véleményünk szerint
Bocs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!