Linkelne légyszi valaki olyan klasszikus pillangócsattal hátul feltűzött képet? A legegyszerűbb változatát, lehetőleg frufru nélkül, de frufrus változat is érdekelne.
Kerestem, már végignéztem egy csomó képet, többféleképpen is próbáltam.
Szóval arra gondolok, hát , pl lehet összegumizni is előtte hátul, talán praktikus is, és akkor a copfot így hátul azzal a nagy csattal feltűzzük. Úgy, h a végén úgy áll fölfelé a copf , és akkor a hajvégek úgy fönt szétterülnek. Szóval csak tényleg ez a kis legegyszerűbb.
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy más meg tudja -e annyira dizájnosan oldani, hogy az eleje, ott a homlokrésznél, ne lapuljon a fejére úgy, hogy nincs frufruja az illetőnek.
Lazábban fogja a copfot? Vagy pedig nem is fogja össze teljesen az egészet, hanem kihagy két "csápot"? Valami cikkben nevezték csápnak, de egyébként szerintem jól néznek ki azok a csápok, de talán alapvetően azért fogják össze a hajat, hogy az ne lógjon; viszont frufrut vágni nem szeretnék, tehát frufru nélküli megoldásokat szeretnék. Amúgy valszeg az lesz, hogy kicsit lazábbra fogom fogni a copfot, hogy ne lapuljon a fejemre, de azért kíváncsi lennék még ilyen képekre, hogy másnak hogyan, mennyire sikerült megoldani.
Előre is köszönök minden tippet is, képet is. Kép nélkül is jöhetnek esetleg tippek, aki esetleg úgy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!