Ha KLASSZIKUS stílusú (vagy hasonló) szobákat szeretnék látni, de csupán 250-280 cm belmagasságú épületekben berendezetteket, akkor milyen keresőszavakat használjak? Angol/magyar mindegy! Barokk, rokokó, reneszánsz, gótikus, bieder, polgári mindegy!
Mondjuk írd be, hogy antik enteriőr.
(Bár ezek nem 250-280 magasságban léteznek, ezek egy kunyhó, vagy egy panel méretei)
Nem.
De nem is ez látható fent méteres félkövér betűkkel.
Arra jöhetnének még szép számmal hozzászólások!
"Vagy használd a képzelőerőd, hogy nálad hogy mutatna mínusz annyi centivel :)"
Hát jó sza...
...furán. :P
Azt vettem észre minden szép stílushoz szinte dukál, kiköveteli magának a tágas, otthonos nagy belmagasságot. Istenigazából csak így mutat jól, vagy legalábbis így mutat a legjobban.
A Titanicos példa nem volt rossz, de ott meg szerintem még a standard 250-280 cm-t sem érte el a kabinok mennyezete.
"Vagy készíts 3D látványt."
EZ ÉRDEKELNE! :) Hogyan tudnék, hogyan/mivel lehetséges egyáltalán ilyen terveket létrehozni (és mely programokkal tudnám elérni), hogy a terv létrehozása közben selyemszövet-tapétákat, rokokó díszléceket/stukkókat, egy méter magasságig fehérre festett fát, és barokk, vagy empire bútorokat válasszak ki valamely legördülő listából, hogy aztán a 3D látványtervbe be tudjam illeszteni azokat?
Ez egy jó ötlet, csak még elképzelni sem tudom mely program tartalmaz ilyen opciókat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!