Nem túl jólnevelt a kutya, mit tegyek?
Kutyás vagyok, a sajátjaimnak hagyom, hogy sok helyzetben ugraljanak rám (nem kontroll nélkül), de egy idegen kutyát úgy rugnék le magról, hogy repülne! Nem vagyok terhes, nem is tervezem még, de ha az lennék biztos az utca túlfelére hajitanek egy olyan kutyát, amelyik beleugrik a hasam a, csak mert ennyire elhanyagolt.
Ha meg rám hugyozna, reflexből alá rugnék, amire volt is már példa.
A kutya is nagyon neveletlen, még a gazdája is egy utolsó tahó seggfej, hogy ezt engedi.
Minden nélkül is elzavarnám valószínűleg a kutyákat. Küldtem már el kaut is, amerikai buldogot is magunktól. Nem a méreten múlik.
De van marha ösztökém is, amit a kutyasétáltatáshoz mindig viszek magammal, pont a neveletlen, provokatív, idióta kutyák miatt. Hidd el, attól a város túlfeleig rohanna a kutyád, ha maxra tekerve kap. A seggfej emberektől szinten nem tartok.
Neveld meg, vagy ne vidd emberek közé a neveletlen kutyádat. Egyszer találkozni fogsz valakivel, aki keményebb lesz nálatok és akkor majd tanulsz alázatot. De inkább ne várd meg ezt, mert túl nagy pofára esés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!