Hogy kell a nevemre átíratni egy kutyát?
A szüleim elváltak, én apumhoz költöztem, a kutya jött velem, a kutya anyám nevén van, de a beleegyezésével magammal vittem. Két hónap múlva leszek csak 18. Hogy tudom a chipben és az oltási könyvben is a saját nevemre íratni? Adásvételi szerződéssel?
Előre is köszi
Nekem nem irta csak ugy at az orvos, igaz, en orokbefogadtam, de kerte a szerzodest, kellett valami bizonyitek, hogy nem csak ugy loptam a kutyat 😅
Anyukaddal ketten menjetek el az allatorvoshoz, az a tuti.
De, van köztünk vita. Mert ugyan elengedte a kutyát velem, folyamatosan ezzel zsarol.
Nem érdekli a kutya, nem is látogatja. Csak amikor akar valamit tőlem, akkor megfenyeget azzal, hogy elveszi, mert jogilag az övé. Úgyhogy szeretnék pontot tenni az ügy végére.
18 alatt lehet hivatalosan a nevemen?
De hogy írassam át anya nélkül? Tényleg abszolút nem érdekli. Mondjuk én sem, nemhogy a kutya. Nagyon idegesítő, hogy ezzel tart sakkban. Nekem nagyon fontos az eb. Vele nőttem fel, a világon nem adnám oda semmiért:((
És stresszes, hogy bármikor elvehetik tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!