Ezt a kutyust hogyan gondozád? (gyönyörű idős kutyi)
mivel táplálnád, mekkora sétákra vinnéd? lakásban vagy kinti-benit stb.
milyen gyógyszerekre, táplálékiegre lehet szüksége?
Normális minőségű táp, ízületvédő, immunerősítő kúrát 1000% hogy csinálnék. Féreghajtó, oltások, élősködők elleni védelem. Dokihoz elvinném megnézetni a fogait, látását, hallását megvizsgáltatni + nézzen rá, úgy általánosan minden rendben van e.
Ha valamilyen speciális étrenden kell tartani, vagy gyógyszert kell szednie, azt fogják mondani, ha megkérdezed.
#7.
Írják:
,,azonban a FÖRI továbbra sem változtat az álláspontján, miszerint NEM altat állatokat. A Korm. rendelet is csak az altatás lehetőségét határozza meg a befogástól számított 45 nap után, nem írja elő kötelezően."
Szerintem bármelyik kutyának a kinti-benti tartás a legoptimálisabb, talán csak néhány nagyon extrán pörgő munkakutya a kivétel, akiket tréningen kívül kényszerpihire kell küldeni, különben valami kényszercselekvésbe kezdenek. Szerintem nagy sétákat, lemozgatásokat már nem igényelne, csak annyit, hogy formában legyen tartva, amúgy meg a gazdi közelében feküdne legszívesebben egész nap. Mivel öreg, nem lenne a legszerencsésebb napi 9-10 órára bezárva hagyni a lakásban, de a kennelnél még az is jobb lenne neki.
Én ezt a kutyát sehogy sem vinném haza, mert már van itthon 3 és elvileg nem szereti a kutyákat, állatokat.
Meg aranyos ez a szegény öreg kutyus hozzáállás, de a sorok között olvasva elég nagy esélyt adok arra, hogy harapós, nem a legstabilabb az idegrendszere. Talán azért nincs kifésülve, mert a legkisebb kellemetlenségre odakapással reagál és ezért sem ajánlják gyerek mellé, azt meg nem tudom, hogy mi az a megfigyeléses, lehet, hogy az, hogy harapott. Erről persze a kutya nem tehet és nagyon megérdemelne egy jó gazdát a hátralévő életére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!