Most, hogy bejött a nyár, ti is mindig megkapjátok, hogy állatkínzók vagytok?
Itt a közelben (kb fél óra séta) egy kutyastrand. Délelőtt kimegyünk, pancsolnak, isznak és fekszenek az árnyékba, ezt többször felváltva, köztük szünetek pisire és kakira.
Délután elindulunk haza. Útközben is ott a kulacs, ihatnak és ha esetleg idő előtt megszárad és felmelegszik a bundájuk, vizezem is.
A házig több ember is megállít minket, hogy a kutyáimat itatni kéne, hát nem látom, hogy szegényüknek melegük van, és amúgy is minek hozom le őket, ez állatkínzás.
Máskor meg nem hozzám beszélnek, csak lehajolnak a kutyákhoz és gügyögik nekik, hogy szegények, a gazditok lehoz titeket, kérjétek meg, hogy bánjon veletek jobban.
Más is tapasztal ilyeneket?
Igen, sajnos, nekem is szeretnek beszologatni, mert porazreaktiv a kutyam es szo szerint orjong, ha mas kutyat lat az utcan.
Orokbefogadtam, trenerrel dolgozunk a probleman, mindent megteszunk, de lehet, hogy o mar ilyen marad, az eloelete miatt.
Es az emberek, akiket eletemben nem lattam, ugy beszelnek velem, mint egy idiotaval,mintha nem tudnek a problemarol es mintha en tehetnek rola. Legalabb kerdeznenek, mar azzal is elorebb lennenk, de nem, csak mondjak a hulyesegeket.
Hozzatennem, hogy kisvaros, biztos ezen is mulik, mert ameddig nem itt laktam, ilyen problemank nem volt.
Mindenhol vannak hülyék... Egy visszakérdezéssel, megfelelő hangsúllyal befogják (pl kedves kérdező élből viszakérdeznék, hogy "most jövünk a kutya strandról, egyéb kérdés?" és ezt olyan stílusban hogy fixen bekussol).
Egyébként is hol nem sz@rom le, milyen idegen, számomra lényegtelen ember mit gondol...
Falun lakom, 2 kutyám van, akik kinti-bentiek. Napközben, ha dolgozom bent vannak a lakásban (szomszédok kiengedik őket kétszer időjárástól függően hosszabb-rövidebb időre). Rengetegszer megkaptam, hogy állatkínzó vagyok, mert a lakásban csak unatkoznak, miért nincsenek kint az udvaron, mert 1. kutyának udvaron a helye, 2. ott legalább ugathatnának!!!
A rosszindulatú vagy tudatlan emberek könnyen rásütik ezt bárkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!