Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg baj, ha nem szeretek...

Tényleg baj, ha nem szeretek egy ágyban aludni a kutyával?

Figyelt kérdés

A többi kutyagazdi el van képedve ha ezt mondom, ők mondják, hogy ők el sem tudnák képzelni, hogy a kutyák nélkül aludjanak.

Én is kipróbáltam, de egy egyszemélyes ágyban alszok és a kutyám meg elterült mint a nagyalföld én meg kuporogtam mellette. Sokszor felébredt, hogy kicsit nyújtózzon vagy álmában járt a lába, ilyenkor néha jól arcbavágott vagy majdnem kirúgta az ölemből a laptopot vagy alólam a párnát vagy ha aludtam, felébresztett.

Ha kicsit megmozdultam, akkor meg ő riadt fel.

Plusz a takarón is mindig "összevesztünk", mert ő ráfeküdt, nekem meg úgy kellett kihúznom alóla, hogy ne ébresszem fel, ami nem sikerült, máskülönben a takaró csücske jutott volna nekem.

Ráadásul ettől a kuporgástól fájt a hátam másnapra.

Pár nap után feladtam, azóta a saját kosarában alszik én meg az ágyamban.

De minden kutyás ismerősöm teljesen kiakad ezen.

Tényleg baj, ha én egyedül szeretek aludni?

2022. jún. 21. 00:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem baj.

Mással meg ne törődj, mindegy, hogyan alszotok, ahogy kényelmes.

Az én kutyám sem jön fel az ágyra, -felőlem jöhetne, aludhatna ott- csak éppen nem kényelmes neki, meleg is, nem tud kinyújtozni. Melegben a hideg padlón szeret aludni, amikor hűvösebb van akkor meg az ágggyal szembeni fotelban :D

2022. jún. 21. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
10# Linkelnél erről egy hiteles forrást?
2022. jún. 21. 17:08
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

A tömegközlekedésen több nyavalyát összeszedhetsz, mint a kutyádtól. Világ életemben kutyával aludtam és köszi, jól vagyok.

2022. jún. 21. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
13# Nyugi mán, a hiteles forrást várom azóta is. :D
2022. jún. 21. 17:17
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
Uh a sok tudatlan! Zoonózis! Ti nem látjátok mennyi beteg ember van? Nem most jök ki fiatalok. Majd 23-30 év múlva, vagy maikor trauma ér. Műtét, haláleset, kapcsolati válság, stb.
2022. jún. 22. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Magánügy, senkinek nincs joga beleszólni, hogy a kutyával alszol-e vagy sem. A betegségekről meg annyit, kedves kötekedő, hogy ha a dohányzók károsíthatják az én egészségemet is, nem szólhatok érte, hogy zavar, akkor a kutyám az ágyban legkevesebb.
2022. jún. 23. 05:45
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
2022. jún. 23. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!