Tényleg baj, ha nem szeretek egy ágyban aludni a kutyával?
A többi kutyagazdi el van képedve ha ezt mondom, ők mondják, hogy ők el sem tudnák képzelni, hogy a kutyák nélkül aludjanak.
Én is kipróbáltam, de egy egyszemélyes ágyban alszok és a kutyám meg elterült mint a nagyalföld én meg kuporogtam mellette. Sokszor felébredt, hogy kicsit nyújtózzon vagy álmában járt a lába, ilyenkor néha jól arcbavágott vagy majdnem kirúgta az ölemből a laptopot vagy alólam a párnát vagy ha aludtam, felébresztett.
Ha kicsit megmozdultam, akkor meg ő riadt fel.
Plusz a takarón is mindig "összevesztünk", mert ő ráfeküdt, nekem meg úgy kellett kihúznom alóla, hogy ne ébresszem fel, ami nem sikerült, máskülönben a takaró csücske jutott volna nekem.
Ráadásul ettől a kuporgástól fájt a hátam másnapra.
Pár nap után feladtam, azóta a saját kosarában alszik én meg az ágyamban.
De minden kutyás ismerősöm teljesen kiakad ezen.
Tényleg baj, ha én egyedül szeretek aludni?
Nem baj.
Mással meg ne törődj, mindegy, hogyan alszotok, ahogy kényelmes.
Az én kutyám sem jön fel az ágyra, -felőlem jöhetne, aludhatna ott- csak éppen nem kényelmes neki, meleg is, nem tud kinyújtozni. Melegben a hideg padlón szeret aludni, amikor hűvösebb van akkor meg az ágggyal szembeni fotelban :D
A tömegközlekedésen több nyavalyát összeszedhetsz, mint a kutyádtól. Világ életemben kutyával aludtam és köszi, jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!