Tényleg baj, ha nem szeretek egy ágyban aludni a kutyával?
A többi kutyagazdi el van képedve ha ezt mondom, ők mondják, hogy ők el sem tudnák képzelni, hogy a kutyák nélkül aludjanak.
Én is kipróbáltam, de egy egyszemélyes ágyban alszok és a kutyám meg elterült mint a nagyalföld én meg kuporogtam mellette. Sokszor felébredt, hogy kicsit nyújtózzon vagy álmában járt a lába, ilyenkor néha jól arcbavágott vagy majdnem kirúgta az ölemből a laptopot vagy alólam a párnát vagy ha aludtam, felébresztett.
Ha kicsit megmozdultam, akkor meg ő riadt fel.
Plusz a takarón is mindig "összevesztünk", mert ő ráfeküdt, nekem meg úgy kellett kihúznom alóla, hogy ne ébresszem fel, ami nem sikerült, máskülönben a takaró csücske jutott volna nekem.
Ráadásul ettől a kuporgástól fájt a hátam másnapra.
Pár nap után feladtam, azóta a saját kosarában alszik én meg az ágyamban.
De minden kutyás ismerősöm teljesen kiakad ezen.
Tényleg baj, ha én egyedül szeretek aludni?
Nem baj, miért lenne az? Az a lényeg hogy te is és a kutyád is kényelmesen aludjatok.
Nálunk pl úgy van hogy télen vagy amikor hűvösebb van akkor velem alszik a kutyám az ágyban, de ilyenkor nyáron nem mert én sem akarok vele aludni meg ő sem velem.
En amstaffal alazom egyszemelyes matracon,ha epp nincs melege. Sajnos legtobbszor melege van. :(
Paplan problem: 2 paplan van behuzva. A labamboz tessekelem keresztbe. Aztan vmikor mellettem terpeszkedik.
Volt mar sokszor,h kihuztam alola a paplant. :D
En imadom erezni a szagat meg a kutyam .
Laptopot parnat nem hasznalok.
Nem is tanácsos, fertőzésveszélyes. Rengeteg zoonózist, parazitát átadhat az embernek, bármennyire is figyelsz a higiéniára, és 3 havonta férgetleníted.
Boldogok a tudatlanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!