Étterem teraszokról miért nincsenek kitiltva a kutyák?
Végülis a neveletlen gyereknek is le lehet keverni egy nevelő szándékú pofont. Vagy pszichésen terrorizálni, persze csak nevelő célzattal és jó szándékkal. Ja, nem!
Drága kis buznyákom, ne menj kutyabarát étterembe. Vagy inkább ne menj sehova, azzal tennéd a legtöbbet az emberiségért.
"Mégis ki engedi el a kutyáját egy étterem teraszán, hogy nem tudod kié a kutya? Te se jártál még étteremben, csak a fejedben találsz ki problémákat :D"
"A legtöbb helyen pórázon vannak a kutyák és fekszenek a gazda mellett az asztalnál."
Aha, tehát akkor segítek értelmezni a saját mondandódat: A LEGTÖBB HELYEN. Tehát nem mindenhol. Kb. kismilliószor találkoztam olyannal kiülős helyen, ahogy el voltak engedve a kutyák a 'csába, a gazdájuk meg ott ült valahol.
Egyszer a saját szememmel néztem végig testközelből egy budapesti belvárosi helyen, ahol az egyik kis szabadon lévő szobacirkálót ropogtatta meg úgy egy roti szerűség, hogy "sírás" lett a vége (remélem azért megmaradt a kutya). El nem tudod képzelni, mennyi lesz..rom mentalitású gazda van.
"A legtöbb helyen pórázon vannak a kutyák és fekszenek a gazda mellett az asztalnál."
Van, ahol póráz nélkül fekszenek a gazdájuk mellett. Gondoltam, hogy kifogod emelni azt, hogy úgy írtam a legtöbb helyen.
Én még sehol sem láttam olyat, hogy egy étterem, kávézó teraszán össze-vissza járkálnak kutyák a vendég között.
Elhiszem neked, hogy van ilyen hely, de akkor miért jársz oda, már csak az a kérdés. Vannak olyan helyek ahová tilos kutyát bevinni. Tehát van olyan, hogy ki vannak tiltva a kutyák a teraszról meg az egész helyről, pont azért aki nem akar köztük lenni, tudjon hová. Aki meg kutyával akar menni ők is tudnak hova.
16-os!
Min röhögök te szerencsétlen? Ha étterembe viszek kutyát - eddig kb 3 alkalommal fordult elő - mindig pórázon volt, senkihez nem ment oda. Nevelés kérdése.
AZ persze oké, ha valami részeg barom vagy neveletlen hülyegyerek visongva rohangál, vagy lever mindent.
NE MENJ KUTYABARÁT HELYRE, HA UTÁLOD A KUTYÁKAT. Ennyire egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!