Eltűnt a kutyám?
Egy 6éves kan tacskóról van szó.
Faluban élek és van egy nagy kertem ide szoktam kiengedni őt ugymond ez a séta. Mindig póráz nélkül megyünk és általában az év összes napjában ha idő engedi.
Viszont ilyet még sosem csinált hogy csak úgy eltűnt. Hangját sem hallottam hogyha esetleg valami bajba lett volna. Egyszer-kétszer előfordult hogy valahol elkezdett kaparni és amiatt nem jött volna de ilyen sokáig még sosem.
Nagyon aggódom. Szerintetek elmehetet másfele? Vagy valami baja eshetett?
Ma is voltunk és közvetlen utána mentem és végül a kert szomszéd kutyájával kötött ki és valószinűleg ő szuka.
Jövőhéten viszem kiheréltetésre.
Viszont most így estére hogy nagyon nem bír megülni magában. A kerítésen körül mászkál keresi a gyenge pontot de nemtud elszökni. Ki megyek hozzá és hallom nyüszit.
Nagyon mehetnéke van...
Nyugi, nem fog tudni kimenni.
A kerítés erős nem tudja szétrágni. Nem is tud alatta átásni mert ott egy deszka és téglákkal kivan támasztva. Nincs az az isten hogy innen kiszökjön.
Kutya kiherelése rögtön elfognak tűnni ezek az ingerek?
Akinek már volt herélve a kutyája azt tudna segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!