Eltünt a kutyám, nagy valószínűséggel elvitte valaki. Mit lehet ilyenkor tenni?
Mi az, hogy magától kiment? Az alap, hogy nem hagyom, hogy ki tudjon szökni pont az ilyenek miatt. Aztán meg ha megvan a baj akkor sírnék pedig én lennék a hibás mert felelőtlen voltam.
Nagyon sokat nem tudsz tenni. Plakátold tele a környéket, esetleg ha van benne chip (márpedig remélem legalább ennyi eszed volt!) akkor értesítenek.
Ha az utcán csavarog, mégis, mit vártál? Valaki "megmentette".
Orvosnál a chip regisztrációnál beíratod, hogy elveszett. Plakátolsz, ahol csak tudsz. A facén is van olyan csoport, ahova be lehet írni az elveszett kutyákat.
régebbi cikk de van benne pár ötlet
Csak pont az utcára kellett kitegye a lábát hogy egy akár állatbarát kóbornak gondolja és összeszedje, teljesen jogosan. Ha szerencséd van chipet olvastat és felkeresnek, ha nem akkor nem. Előttem már megírták, hogy írasd be a chiphez a dokinál, hogy eltűnt, plakátolj és hirdesd. Mire visszakerül intézd el hogy ne tudjon kijönni többé...
Milyen fajta amúgy? Mert nem fajtiszta, hanem fajtatiszta, de kétlem...
Még mindig fajtatiszta, de ha ennyit sem tudsz akkor biztosan nem az és biztos, hogy chipje sincsen...
Pedig 2007 óta kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!