Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Amikor evés van, akkor lelkesen lesi a tányéromat, mosolyog ezerrel és izgatottan csücsül.
Tudja hogy lesz neki is.
Amikor olyan van ami neki nagyon finom, akkor csöppen egy kis víztiszta nyál a szájából és közben nagy kerek szemekkel les rám és az ételre.
Apró katonákat szoktam neki gyártani és együtt eszünk mert nagyon szégyelném magamat ha nem adnék neki velem együtt csak utánam.
Így jókat szoktunk enni, már ha épp nem zöldbabot eszek 😁
De ha ilyen ínséges nap van, akkor sem borul ki vagy hisztizik, viszont akkor adok neki mást ami neki való.
Ma este, most, kirúgtam a hámból mert nagyon elegem lett a babos kísérletből, ezért vajas kiflit ettünk most 🙂
(ennyi szívás után ez mennyei eledel volt!)
Jó étvágyat! (Bab? 🤭)
Nem akarlak elszomorítani. 🙂
Neeeem, te mint vegetáriánus tudhatod hogy a zöld és sárga babok (az a hosszúkás) nem puki gyártók!
Ezektől épp hogy az ellenkezője van ha a fürdőszoba ablakra gondolsz... (érted!?)
De nem babot ettünk most!
Kiflit.
Hú, szerintem nekem már nem fog az agyam! 😌
Mikor a babot kérdeztem, még nem láttam, hogy ma más volt a menü.
Az elszomorítást arra értettem, hogy inkább nem írom le az érzéseim, mert rögtön bezárod az oldalt. 😂
Egyébként fogalmam sincs mit okoznak ezek a babok, ritkán eszem, nem a kedvenceim. Néha egy kis főzelék vagy leves jó belőlük. Vagy a zöld színű rizs közé. (Egyébként vegán vagyok, nem vegetáriánus. 🙂)
Jajj bocsánat, sosem tudtam mi a különbség (de sejtem, hogy se tojás, se tejtermék, tehát full) de holnap evvel fogom kezdeni a napot, hogy utánaolvasok. Úgyis régóta tudni szerettem volna.
Milyen az a "zöld színű rizs"?
Azt vettem észre hogy ha csak zöldség vagy gyümölcs eredetű dolgokat fogyasztok , akkor... khmmm.... nincs olyan kellemetlen szitu a fürdőszobában reggel.(ablak)
Mivel kapcsolatban vannak rossz érzéseid?
Nem a kutyus hanem... Ugye?
Vagy a zöld színű rizs közé = zöld színű zöldbabot keverek a párolt rizs közé. 🤪
Az ablak témát megerősítem. 🙂
Jaaa! Akkor elmesélek valami csuda dolgot, egész pici voltam és anyu csinált rizst (utólag jöttem rá hogy valódi rizottó volt az mert... családi oka van) és fantasztikus zöld színe volt!
És sokkal de sokkal később fejtettem meg, hogy zöldfűszertől volt olyan gyönyörű színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!