Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Figyelt kérdés
4 hónapos kan.2022. máj. 14. 17:16
491/570 A kérdező kommentje:
Hajjajj… Kivizsgáláson voltál?
Nekem meg vizesedik a lábam mióta itt vagyok. Sokat ülök.
2022. máj. 28. 20:25
492/570 anonim válasza:
Nem, elméletileg nincs bajom.
Majd menni fogok biciklizni, az majd lendít rajta remélem.
Az nem jó! Nincs kedved elmenni úszni? Az segítene átmozgatna.
493/570 A kérdező kommentje:
Nem tudok úszni. És akkor bevallom, hogy biciklizni sem.
2022. máj. 28. 20:33
494/570 anonim válasza:
Írtad tegnap, hogy a tenyésztő kissé problematikus, mi történt vagy mik a rossz tapasztalatok?
495/570 A kérdező kommentje:
Pl. a kitöltetlen szerződés, nyugta hiánya, 10 perc alatt lezavarták az egészet, 2 ember 2 félét mondott az etetésről, semmi tájékoztatás a kutyával kapcsolatos dolgokról, nem is érdeklődik, ilyesmik.
2022. máj. 28. 20:43
496/570 anonim válasza:
Ezek súlyos dolgok egyenként is.
497/570 anonim válasza:
Hogyhogy kimaradt a biciklizés?
498/570 A kérdező kommentje:
Gyerekként egyedül próbáltam megtanulni, nem ment. Utána 18 évesen, akkor sem.
Úszásra jártunk alsóban. Valahogy nem tudtam elviselni, hogy víz alatt van az arcom (siklást, vagy mit tanítottak). Nem tudtam fent maradni a víz tetején, hiába volt a kezemben az a műanyag izé.
Na meg, mi sosem voltunk nyaralni, strandon is csak néhányszor, így esélyem sem volt.
2022. máj. 28. 21:35
499/570 anonim válasza:
Hajajj Kriszti, ez nagyon szomorú!
(nem írom le miket gondolok....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!