Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
De jópofa! Nem tudom mit jelenthet! Vicces lehet látni!
A kutyusoknál vannak ilyen fura jutalomfalat dolgok.
Én csont alakú kekszet adok mostanában neki és pár napja azt csinálja hogy ha elmegyek itthonról, akkor odahozza a bejárati ajtóba az egyik dugi kekszét és leteszi, dobja, csak úgy koppan.
Amikor hazajövök odatipeg, felveszi a kekszét és beviszi a törzshelyére.
Vannak ilyen kis aranyos szertartások.
Most úgy éreztem, le akar menni.
Letettem, befeküdt az ágyába. Aztán visszajött és megszaglászta a lerakott törölközőt, fél szemmel kukucskált a szekrény mellől, aztán visszafeküdt.
Ők döntik el mindig. Látod hogy mit szeretne, hova indul.
Mutatja ha le akar menni.
Vettetek lépcsőt vagy megoldottad a közlekedést vagy majd ha nagyobb lesz?
Egyelőre pakolgatom. 😃
De pont tegnap este gondolkodtam a lépcsőn, mert akkor bátrabban ide merném venni magam mellé, le tud menni, ha akar. Ők mennyire látnak sötétben?
Na, úgy látszik nagyon fél a világítós kozmetikai tükörtől. Most látta először, de már az ajtókilincsért ugrált szegény. 🥺
Közben megy a csámmogás, csak visszajön az az étvágy. 🧡
Most evett, és itt járkált az ágy előtt.
Bement a polc mögé és onnan kukkolt. Gondolom a tükröt, pedig lefektettem direkt. Őszintén szólva mikor elbújik és kukkol, kicsit megijeszt.
"Őszintén szólva mikor elbújik és kukkol, kicsit megijeszt."
Ezt hogy érted?
Szerintem jobban látnak sötétben mint mi.
Pl. most engedtem ki pisilni és a vaksötét udvarba olyan tempóval szaladt ki mintha világos lenne.
Tehát ha éjjel sötét van, le tud menni a kutyalépcsőn? Nem szeretném, ha leesne. Hangulatfényt is azért hagyok, hogy megtalálja a pelenkát.
Mikor így elbújik és kukkol, olyan furán néz. Szépen lassan, csendben bemegy a polc mögé, és éppen csak egy kis lukon vagy résen akár fél szemmel, figyel. És ez engem megijeszt, nem tudom miért.
Hát valóban nagyon para ahogy így leírod.
Te látod a szituációt..... Huhh, itt meg ebben a pillanatban lezuhant kint valami a konyhámban 😯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!