Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pomerániai törpespitz farka...

Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?

Figyelt kérdés
4 hónapos kan.
2022. máj. 14. 17:16
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/570 A kérdező kommentje:

🙂🙂🙂

Még valami kesztyűt is láttam, amit fel kell húzni és dörzsizni a fogakat.

És a fogtisztító rágcsálnivalók?

2022. máj. 21. 15:05
 232/570 anonim ***** válasza:

Az igen, a fogtisztító rágcsálnivalók.

Én még nem használtam tudatosan vagy célzatosan de már többször vettem olyat nekik amire rá van írva hogy arra alkalmas.

De jól megnézném/meg fogom nézni hogy mik az összetevők, mi az ár, indokolt-e az ára stb.

2022. máj. 21. 15:11
 233/570 A kérdező kommentje:
Egyelőre odakint a legyek és hangyák kergetése a program. Ja, és a száraz leveleké, ahogy fújja őket a szél. 😃
2022. máj. 21. 17:41
 234/570 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos lehet a kis habos, dundi bundájával, vigyori pofijával! 🧡🧡🧡
2022. máj. 21. 22:19
 235/570 A kérdező kommentje:

Úgy látom elkerülhetetlen, hogy ezt-azt a szájába ne vegyen.

Mi az ami veszélyes?

2022. máj. 21. 22:31
 236/570 anonim ***** válasza:

Egyértelműen hogy semmiféle vegyszer ne legyen elől és üveg, (villanykörte stb) fémhulladék.

Ő is érzi ha valami "nem finom" azaz ha például szétrág műanyag vagy fa dolgokat, - a műanyagot jobb elvenni, a fa maradhat ha natúr - ezeket ki fogja köpködni.

Nem kell beparázni, hogy hú mi lesz!

Szóval fát hagy rágjon (persze ha klasszikus, natúr fadarab) műanyag dolgot jobb elvenni tőle de nincs dráma ha meglátod.

Szög, meg, festék, meg a jó ég tudja mik fordulnak elő (kertes ház a tiétek csak nem tudom van-e műhely, kacatok) szóval "ésszel" 🙂

2022. máj. 21. 22:52
 237/570 anonim ***** válasza:

Viszont! Nagyon komoly esélyt látok rá hogy ha nem vagytok a közelében huzamosabb ideig, akkor meg fogja találni magának a bútorok lábát!!!!!!!!!!!!

Mert ő tipikus rosszcsont! Már most "látom" ahogy meséled 🙂💙

2022. máj. 21. 22:55
 238/570 A kérdező kommentje:

Igen, ez világos! 🙂 Odabent minden kutyabiztos, inkább az udvarra gondoltam. Rovarok, növények, ilyesmi.

Amúgy ma már bepróbálkozott a cipőkkel. 😆 Pár napja kóstolgatta a papucsom, de hamar letiltottam róla.

2022. máj. 21. 23:20
 239/570 anonim ***** válasza:

Rovar, növény, normális esetben nincs igazán a környezetünkben olyan rovar, bogár ami valódi veszélyt jelent mert egyrészt nem igazán vannak országunkban csak úgy, másrészt okosan vannak a rossz bogarak stb megszerkesztve mert vagy büdösek vagy keserűek vagy szúrósak vagy szőrösek vagy elbujnak.

Ergo, kutyus kiköpi, vagy neki sem fog.

Növények dettó, keserű, büdös, nem is vonzó.

(babérmeggy, tiszafa bogyói stb de ki az a lökött eb aki megeszi?)

2022. máj. 21. 23:38
 240/570 anonim ***** válasza:

Ami viszont, jut eszembe, sanszos a darázs, méh!

Hogy levadássza, bekapja, sírás lesz a vége 🙁 de ez is olyan hogy.... kb. te is belefuthatsz ilyesmiben méhhel, darázzsal.

2022. máj. 21. 23:41
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!