Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Csak az a fura, hogy van amikor használja a pelenkát.
Nekem ez magas, hogy miért nem mindig oda megy. Pedig olyankor megdicsérem."
Nyekvtanulás: mondjuk Svédül tanulsz.
Egy nap kivisznek ott a piacra és ránézel valami gyümölcsre..... és nem ugrik be a neve svédül... pedig tudod, hogy már tanultad.
Ilyesmi nála is. Vagy beugrik neki vagy nem.
Rendben, értem! 🙂
Mentem az előbb hajat mosni, persze jött utánam. (A fürdő + anyumék hálója tiltott zóna neki a cica miatt).
Kezdi érteni, hogy “marad”, mert nem furakodott be az ajtón. 😄
Ugatott néhányszor, de mire kijöttem, nyugisan elvolt a helyén. Csak alakul ez. 🙂
Egyébként létezik, hogy megérzi, mikor maradok a házban és megyek ki? Mert ha bent maradok akkor hajlamos nyugodtan ellenni, de ha kimegyek az udvarra vagy hátra a kertbe, tuti, hogy az egész utca hallja a kis vékony ugatását, amit abba sem hagy. 😄🧡
Valószínűleg amikor bent vagy a házban, olyan hangokat produkálsz ami neked fel sem tűnik de ő azokból tudja, hogy ott vagy a közelben. (köhögsz, szuszogsz 😀, lépkedsz, papucs hangja ezer bármi)
Amikor nyílik az ajtó - mert azt ő hallja - és után ezek a "anyuci-hangok" megszűnnek, akkor bepánikol (szeparációs szorongás) hogy magára maradt, egyedül.
Ez életösztön, pánik.
Hiszen ilyen idős korban ha nincs anya = nincs élet.
Én is itt ülök vizes hajjal és neked írok. 😆
Igen, én is erre gondoltam, hogy azért hallja a mocorgást.
Nem mosunk fogat 😬🙄🤗😀🙃😳😮☹️😜🤣😁
Tudom, hogy manapság ez komoly téma de meglehet, hogy fontosabb a kutyafog kozmetikumok és kutyafogkefék, kiegészítők stb. gyártóinak mint a kutyáknak.
Ettől függetlenül nem utasítom el a kutya fog probléma lehetőségét de gyanítom hogy a sok szaraztáp ludas lehet bennük.
Szóval fogat nem mosunk.
Lehet, hogy fognák a kis cipőjüket, éjszaka összepakolnának és reggelre hűlt helyük...... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!