Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pomerániai törpespitz farka...

Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?

Figyelt kérdés
4 hónapos kan.
2022. máj. 14. 17:16
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/570 anonim ***** válasza:

Csak az a fura, hogy van amikor használja a pelenkát.

Nekem ez magas, hogy miért nem mindig oda megy. Pedig olyankor megdicsérem."

Nyekvtanulás: mondjuk Svédül tanulsz.

Egy nap kivisznek ott a piacra és ránézel valami gyümölcsre..... és nem ugrik be a neve svédül... pedig tudod, hogy már tanultad.

Ilyesmi nála is. Vagy beugrik neki vagy nem.

2022. máj. 21. 13:13
 222/570 A kérdező kommentje:

Rendben, értem! 🙂

Mentem az előbb hajat mosni, persze jött utánam. (A fürdő + anyumék hálója tiltott zóna neki a cica miatt).

Kezdi érteni, hogy “marad”, mert nem furakodott be az ajtón. 😄

Ugatott néhányszor, de mire kijöttem, nyugisan elvolt a helyén. Csak alakul ez. 🙂

Egyébként létezik, hogy megérzi, mikor maradok a házban és megyek ki? Mert ha bent maradok akkor hajlamos nyugodtan ellenni, de ha kimegyek az udvarra vagy hátra a kertbe, tuti, hogy az egész utca hallja a kis vékony ugatását, amit abba sem hagy. 😄🧡

2022. máj. 21. 13:30
 223/570 anonim ***** válasza:
😲😀 Én is most mostam hajat 👍😀
2022. máj. 21. 13:33
 224/570 anonim ***** válasza:
Itt ülök vizes hajjal és olvaslak.
2022. máj. 21. 13:33
 225/570 anonim ***** válasza:

Valószínűleg amikor bent vagy a házban, olyan hangokat produkálsz ami neked fel sem tűnik de ő azokból tudja, hogy ott vagy a közelben. (köhögsz, szuszogsz 😀, lépkedsz, papucs hangja ezer bármi)

Amikor nyílik az ajtó - mert azt ő hallja - és után ezek a "anyuci-hangok" megszűnnek, akkor bepánikol (szeparációs szorongás) hogy magára maradt, egyedül.

Ez életösztön, pánik.

Hiszen ilyen idős korban ha nincs anya = nincs élet.

2022. máj. 21. 13:39
 226/570 A kérdező kommentje:

Én is itt ülök vizes hajjal és neked írok. 😆

Igen, én is erre gondoltam, hogy azért hallja a mocorgást.

2022. máj. 21. 13:42
 227/570 A kérdező kommentje:
Ma meg nem kellett a sárgarépa. 🤷🏻‍♀️ Pedig tegnap nagyon ízlett neki. Bírtam a kis szaftos, csámmogó hangokat, ahogy ette. 😄
2022. máj. 21. 13:45
 228/570 anonim ***** válasza:
Amikor valami olyasmit eszik a kezedből amit onnan kell forgácsolni 🙂 tehát nem csak ha m bekapni, akkor nagyon mókás a nagy igyekezet 🧡
2022. máj. 21. 14:05
 229/570 A kérdező kommentje:
Te mosod a fogaikat? Vagy hogyan tartod rendben?
2022. máj. 21. 14:32
 230/570 anonim ***** válasza:

Nem mosunk fogat 😬🙄🤗😀🙃😳😮☹️😜🤣😁

Tudom, hogy manapság ez komoly téma de meglehet, hogy fontosabb a kutyafog kozmetikumok és kutyafogkefék, kiegészítők stb. gyártóinak mint a kutyáknak.

Ettől függetlenül nem utasítom el a kutya fog probléma lehetőségét de gyanítom hogy a sok szaraztáp ludas lehet bennük.

Szóval fogat nem mosunk.

Lehet, hogy fognák a kis cipőjüket, éjszaka összepakolnának és reggelre hűlt helyük...... 🤣

2022. máj. 21. 14:42
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!