Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez nem természetes...

Szerintetek ez nem természetes? Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

Egyszer megkérdezték az utcán, hogy nem eladó a kutyám( keverék) mondtam, hogy nem. Mire az ismerős aki velem volt megkérdezte, hogy amúgy mennyiért adnám oda. Én felhéborodva mondtam, hogy semmi pénzért nem adnám, adhatnának nekem nem tudom hány száz milliárd eurót, akkorse adnám oda, mire le volt döbbenve, hogy nem vagyok normális. Miután elmeséltem más ismerősömnek, ők is ugyanezt mondták.

Szerintetek se normális ez?

2010. szept. 16. 22:35
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy évek múlva meg fog halni, de akkor tudni fogom, hogy én midnent megtettem érte, és boldog volt mellettem a kis élete.

Igaz, hogy megszünnének egy életre a pénzügyi gondjaim, de soha nem tudnék boldog lenni, és örülni annak a pénznek ami miatt elárultam a kutyámat. Nem álszenteskedés. Nincs minek álszenteskedjek itt. Senki se tudja ki vagyok.

2010. szept. 17. 21:40
 32/49 anonim ***** válasza:
72%

Elmondom, miért nem tudnak nekem olyan összeget ajánlani, hogy eladjam; keverék kutya, egy menhelyről hoztam el 1 évvel ezelőtt, girhes volt és rettegett mindenkitől, gondolom keményen kínozták, mielőtt kibaxták az utcára, hogy ott dögöljön meg. Hetekig nem mert nálam sem enni, sem játszani, ahányszor felé nyúltam hátracsapott fülekkel, rettegve lelapult, iszonyatos munkám van benne, hogy most normális súlyú, jóétvágyú a blöki, folyton hozza a kis labdáját, hogy menjünk ki a parkba játszani,mindenütt követ, ahová csak megyek a házban, csak annyi maradt a régi életéből, hogy sántít mindkét hátsó lábára, de ezenkívül kiegyensúlyozott, mondhatni boldog mellettünk, és rettentő hálás a törődésért. Szerinted meg tudnék válni tőle, miután így megküzdöttem a bizalmáért, rábíznám egy idegenre, akinek teljesen ki lenne szolgáltatva, csak azért, hogy valami haszontalan xart tudjak venni magamnak? Neeem, mindennap bűntudatom lenne, hogy visszaéltem a rámbízott életével, PÉNZÉRT. Ha neked ez hihetetlen, akkor kissé sekélyesen gondolkodsz, vagy nem tudod, mennyire meg lehet szeretni egy háziállatot, nem érzed a súlyát, hogy te vagy a felelős az életéért, nem plüssjáték, hogy meg lehessen venni, érted??

Légyszi pontozzatok már le...

2010. szept. 18. 03:11
 33/49 anonim ***** válasza:
18%

Kétkedő Pörsenés:

Amit leírtál az szép és jó és főleg igen megható. De te is eladnád a kutyádat és tudod mért? Mert a pénz nagy úr és, ha azt mondanák neked, hogy az életben soha többé nem kellene dolgoznod és nem lennének anyagi gondjaid se neked, se a családodnak már adnád is el a kutyát. Ezt nem kell szégyenleni sajnos ilyen a világ, a pénz a kutya előtt áll a fontossági sorrendben és nem csak nálam vagy az itt szólók egy részénél, hanem azoknál is, akik erre a kérdésre most nemmel válaszoltak. Ha nem hiszed el, akkor kérdezz végig mondjuk 100 embert az utcán, hogy mit gondol erről! Azt hiszem meglepődnél hányan vágnák rá rögtön habozás nélkül, hogy "Naná, persze!"

2010. szept. 18. 03:47
 34/49 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos vannak olyan emberek mint Te akiknek csak a pénz számit,de nem mindent lehet pénzért megvenni.

Az én kutyámat te már rég elaltattad volna,mert már semmire sem jó,nem tud házat örizni.Neked csak egy tárgy amit adok-veszek,nekem ennél sokkal több.

Több 100ezret fizettem a műtétekkértés (és még sorolhatnám mire),hogy újra tudjon járni,de az orvosok sem tudtak rajta segiteni.Pénzért ezt sem tudtam megvenni.De igy bénán is bármikor az életét adná értem.

Ezt nem azért irtam,hogy meghatódj ,mert azt nem tudsz,mert nincs szived.

2010. szept. 18. 04:27
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, Anonimus, semmi okunk nincs így arctalanul az álszenteskedésre, ha úgy gondolnám, hogy a kutyám eladó, akkor felvállalnám ezt, rohadtul nem törődve mások megbotránkozott véleményével, valószínűleg feltűnt, hogy meglehetősen nagy pofám van. Még az sem zavar, hogy te mit gondolsz, jogod van azt hinni, hogy hazudok. De öreg, nehogy meg akarj már győzni arról, hogy jobban tudod nálam, mit tennék egy adott helyzetben, mert ez tényleg túlzás. Ha ismernél, akkor sem fogadnám el, hogy esetleg igazad lehet, de fogalmad sem lehet róla, hogy ki vagyok, hogyan élek, milyen az életem, nem tudhatod és főleg nálam jobban nem tudhatod, mit becsülök többre, a pénzt, vagy a kutyámat, ezért nem sikerült megértenem, hogy miért erősködsz? Lehet ütköztetni az eltérő véleményeket, de ahhoz figyelembe kellene venni, hogy nem kizárólag a te szemszögedből nézi mindenki a dolgokat, valamiért te mindent megtennél, miközben én a kisujjam sem mozdítanám érte és fordítva, egyszóval nem jelentheted ki, hogy tudod, sőt jobban tudod, mi igazán fontos nekünk.
2010. szept. 18. 06:32
 36/49 anonim ***** válasza:
51%
Most komolyan, van itt olyan aki eladná az anyját, barátját,családtagját?? Ők is meg fognak halni egyszer. A kutya szeret, bízik bennem, ezt nem lehet azzal meghálálni, hogy eladom, aztán ki tudja milyen sorsa lesz. Csak azt fogják már fel egyesek, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint ők.
2010. szept. 18. 07:48
 37/49 anonim ***** válasza:
21%

"Én csak egy kérdést tettem fel."

Egy olyan kérdést tettél fel, aminek szerintem te sem örülnél, ha kérdezném.

A kutya nálatok családtag, nálunk meg "csak" háziállat aminek a házon kívül a helye. Nem látok bele a fejetekbe az igaz, de vannak dolgok amire az ember magától is rájön és nem kell hozzá gondolatolvasónak lenni. Nem vagytok őszinték és kész, ez a lényeg!

2010. szept. 18. 11:36
 38/49 A kérdező kommentje:
Dantes, bocsi
2010. szept. 18. 11:44
 39/49 anonim ***** válasza:
Úgyse fogja fel. Ha valakinek nem az a véleménye, mint neki, akkor hazudik. Ha nem tudja felfogni így járt. Mi tudjuk, hogy őszinték vagyunk, őszintén szeretjük a kutyánkat, ha ő így áll hozzá soha nem fogja megtapasztalni egy kutya szeretetét. Ő baja, így járt.
2010. szept. 18. 11:54
 40/49 anonim ***** válasza:
Attól hogy hivatalosan nem családtag a kutya, attól érezhetjük úgy, hogy az, nem?? Vagy akkor ha ez neked jobban tetszik: egyik legjobb barátom a kutyám. És a legjobb barátomat se adom el.
2010. szept. 18. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!