Nagyon feledekeny vagytok! Van erre valami termeszetes gyogymod, vagy kura, vagy akarmi?
Gingo biloba, +
1 kg akacmez, 6 fej fokhagyma /apritani/ ezt belekeverni a mezbe, majd 1 honapig erlelni, az honap letelte utan
napi2-3 ev.kanallal bevenni.
Relaxalni! Talalni 1 olyan technikat, hogy az elme ellazuljon, ilyenkor nem fogunk gondolkozni sem.
Lehet, hogy most viccesnek tunik, de En valamikor az imat hasznaltam erre, mert ez volt az, ami "kikapcsolt".
Igy kiis kapcsolt, de ugyanakkor megis nyugtatott!
Aztan megtanultam jogazni, de konyv es kazetta segitsegevel es azota ezt hasznalom a relaxalashoz.
A meznek, aminek a receptjet megadtam, vertisztito hatasa van, de amikor meszesedes van, azt is leszedi, En pl. ezert kezdtem el, es azota mar panaszmentes lettem.
A feledekenyseg lehet a tulhajszoltsag, a sok stressz, de a meszesedes is okozhatja, igy a fentiekkel lehet kezelni ugy, hogy 1-2 honap mulva megszunnek ezek a panaszok.
A mezet kura szeruen kell fogyasztani,es nem allandoan.
jobbulast!
esetleg cavinton (nemtom így kell-e írni).
ez is memóriajavító
kedves második,
a mézes cucc amit leírtál, jó gerincmeszesedésre is?
Igen, mivel leszedi a meszesedest. Viszont
Proenzi 3 nevu keszitmenyt vedd meg, patikaban es a gyogynoveny szakuzletekben tudod beszerezni, es ezt kezd el szedni.
1. Glukozamin szulfat
Az izuleti porcok felepitesenek es megujulasanak
epitoanyaga,
2. Kondroitin szulfat
Az izuletek mozgasanak javitasara szolgalo
regeneracios osszetevo
3. Lignisul MSM
Gyulladascsokkento anyag, amely a porcszovetben viz
megkotokent mukodik.
Azert irtam le ezt a tajekoztatot, hogy tisztabban legyel azzal, hogy miert kellene szedned, mivel nem eleg a meszesedest leszedni, de ujjaepiteni is kell a csontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!