Elrabolta egy banda a Yorkshire terrieremet, de nem biztos h ők voltak, azt mondták, megnézik hogy az enyém és váltságdíjért visszaadják?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit tegyek, azt se tudom, hogy mit akarnak, azt mondják hogy nem ők lopták el, de ha az enyém akkor visszalopják váltságdíjért. Mit tegyek? Jajj Istenem segítsetek!2010. szept. 16. 15:38
41/47 A kérdező kommentje:
Haggyál már békén szájjál már le rólam! Ha nem tetszik akkor ne nézegesd 5 percenként! Barom!
2010. szept. 17. 12:57
42/47 anonim válasza:
vicceskérdezővicceskérdező balf@sz :D
43/47 A kérdező kommentje:
Te meg egy szánalmas lúzer :D
Istenem gondolom egy félnótás munkanélküli barom. :DDD
2010. szept. 17. 14:46
44/47 anonim válasza:
Én is munka nélküli vagyok, most én is barom vagyok? =(
45/47 A kérdező kommentje:
Nem rád értettem ;)
Csak unom már h van akinek nincs jobb dolga mint itt b@sztatni a másikat! Van elég bajom azzal a szerencsétlen kutyával nem hogy még ezen a fórumon is mindenki szíívja a vérem...
2010. szept. 17. 14:50
46/47 anonim válasza:
Küldjél fényképet a kutyáról és az emberek el fogják hinni hogy nem fake a kérdés.
47/47 anonim válasza:
Most bezzeg csöndbe van a fake kiscsaj :"DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!