Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elrabolta egy banda a Yorkshir...

Elrabolta egy banda a Yorkshire terrieremet, de nem biztos h ők voltak, azt mondták, megnézik hogy az enyém és váltságdíjért visszaadják?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit tegyek, azt se tudom, hogy mit akarnak, azt mondják hogy nem ők lopták el, de ha az enyém akkor visszalopják váltságdíjért. Mit tegyek? Jajj Istenem segítsetek!
2010. szept. 16. 15:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
Szólj egy rendőrnek hogy sétálgasson arra fele és ha rosszra fordul a helyzet akkor hív erősítést. Különben hányan vannak abban a bandában?
2010. szept. 16. 16:25
 22/47 anonim ***** válasza:

Szépen tegyél el magadhoz egy bicskát, meg egy óvszert, és semennyi pénzt se vigyél. Előfordulhat, hogy ők lopták el, valószínűleg vissza is adják majd, csak előbb vagy megkéselnek, vagy megerőszakolnak.

Vicc nélkül, én nem dönthetek a helyedben. Ha úgy akarod elmész, ha nem, nem. Bicskát tényleg vigyél, és pénzt tényleg ne, mert kikaphatják a zsebedből ha lefognak vagy ilyesmi. Ha azt mondják, hogy fizetned kell, és te úgy döntesz, hogy fizetsz, akkor hívd el őket a házig, de csak akkor ha már nálad van a kutya.

Én tuti nem mennék semmiféle sikátorba, hanem azt mondanám, fizetek, ha ideadjátok a kutyát, és ide is hozzátok.

Mindenképpen hívd el valami fiú ismerőst, lehetőleg többet is. Osztálytársakat, barátot, bátyót, apukát, nagybácsit, satöbbi. Feleőtlenség és meggondolatlanság egyedül menned.

2010. szept. 16. 16:26
 23/47 anonim ***** válasza:

Remélem visszakerül hozzád a kutyus és ezután jobban fogsz ügyelni rá. Hihetetlen, hogy ennyire szemét emberek vannak. A pénzért bármit...=(((

Ha mégis elmész akkor legalább írd meg mi történt.

Nagyon aggódom Érted.

Vigyázz magadra!

16:23 voltam T.

2010. szept. 16. 16:27
 24/47 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonlo csak nekem a macsekomatvitték el a pasim miatt mertutálják de én a pasimmal mentem és vissza is adtákde ha magam mentem volna meg mondták megeröszakoltak volna ... :D De a pasim erős és elintézte őket :D 3 an voltak
2010. szept. 16. 16:32
 25/47 anonim válasza:
Na és végülis mi történt a sikátorban?
2010. szept. 16. 16:53
 26/47 anonim ***** válasza:
KAMU!!! Kamukérdés!
2010. szept. 16. 16:57
 27/47 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat. Sajnos vaklárma volt az egész. Kiderült hogy nem az én kutyám volt. Minden úgy történt ahogy elmondtam apukámmal mentem oda, ott volt 5 cigány pasas, odahoztak egby yorkit hogy 20.000ft-ért adják oda, de nem az enyém volt így nem hoztam el emg nem is volt nálam annyi pénz. Beszéltem velük hogy nem akarom h náluk maradjon az a kutyus sem, így meg fogom venni ha lesz már elég pénzem rá. Sajnos nem került elő a sajátom, de háthas így egy másiknak tudok segítnei.
2010. szept. 16. 17:04
 28/47 anonim válasza:
Akkor végülis minden jól ment.
2010. szept. 16. 17:08
 29/47 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem. Egy másik kutyust megmentettem az oké, de a sajátom nem lett meg. Ezt nagyon sajnálom. Egyébként nagyon édin a másik kutyus is :) Szegénykém nagyon fél biztosan bántották :( De egy ágyban alszunk már :)
2010. szept. 16. 17:10
 30/47 anonim válasza:
Én minden állatot szeretek, de nálunk leginkább macska van, és a macskák is sokszor eltűnnek, de aki elviszi őket ők remélhetőleg jó házba vitték, szerintem a te kutyád is már egy jó házban fekszik. De különben házon belülről vagy kívülről vitték el azt a szerencsétlen ebet?
2010. szept. 16. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!