Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elrabolta egy banda a Yorkshir...

Elrabolta egy banda a Yorkshire terrieremet, de nem biztos h ők voltak, azt mondták, megnézik hogy az enyém és váltságdíjért visszaadják?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit tegyek, azt se tudom, hogy mit akarnak, azt mondják hogy nem ők lopták el, de ha az enyém akkor visszalopják váltságdíjért. Mit tegyek? Jajj Istenem segítsetek!
2010. szept. 16. 15:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Ez igen érdekes sztori ahhoz, hogy igaz legyen :D
2010. szept. 16. 16:08
 12/47 A kérdező kommentje:
Kérlek most senki ne jöjjön a kamukérdéssel egyzserűen én sem hiszem el hogy ez velem történik:S Most beszélek barátaimmal mindenki azt mondja h en menjek de ha ellopták a kutyám akkor bátornak kell lennem:S
2010. szept. 16. 16:12
 13/47 anonim ***** válasza:

Te egy idióta vagy szimplán. remélem jól megerőszakolnak, ha tényleg igaz :D

ennyire hülye nem lehet senki :)

2010. szept. 16. 16:13
 14/47 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem szép dolog orránál fogva vezetni a sok jóhiszemű válaszolót! Amúgy a történet nemcsak kamu, de még gyenge is... D
2010. szept. 16. 16:15
 15/47 anonim válasza:
Vagy max. hívd a pasidat és tegyen úgy mintha járkálna, és ha rosszra fordulna a dolog, akkor hívjad hogy mennyen be a sikátorba, és ameddig őt verik addig te eltudsz futni és szólni a rendőröknek/mentőknek.
2010. szept. 16. 16:16
 16/47 A kérdező kommentje:
Na jó ebből elegem van. Adjak egy telefonszámot? Gyere el és nézd meg h mi a helyzet. Annyira nehéz elhinni hogy vkinek elrabolják a több százezer forintos kutyáját váltságdíj ellenében??? Hát tényleg ilyen még nem fordult elő ezen a tetves magyarországon
2010. szept. 16. 16:16
 17/47 A kérdező kommentje:
Nincs is pasim :(
2010. szept. 16. 16:17
 18/47 anonim válasza:
Akkor hol laksz? Megyek oda neked segíteni.
2010. szept. 16. 16:21
 19/47 anonim ***** válasza:
Igen nehéz elhinni, hiszen gondolom nem kinti kutya. A lakásból meg hát elég nehéz, meg akkor nemcsak a kutyát vitték volna.
2010. szept. 16. 16:21
 20/47 anonim ***** válasza:

Egyedül NE menj!!! Kérlek. Értem, hogy imádod a kutyust, de TE jóval nagyobb veszteség leszel, mint Ő. :(

Én a helyedben szólnék egy polgárőrnek vagy rendőrnek a környéken és elhívnám magammal. Ha nincs ott a kutya akkor sincs ebből gond, nem érhet "kár" azért, hogy csak odament, de nem történt semmi.

Komolyan mondom, ne menj egyedül. Még baráttal se biztonságos. Tessék szólni egy hivatalos személynek, nem fog elutasítani. T.

2010. szept. 16. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!