Elrabolta egy banda a Yorkshire terrieremet, de nem biztos h ők voltak, azt mondták, megnézik hogy az enyém és váltságdíjért visszaadják?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit tegyek, azt se tudom, hogy mit akarnak, azt mondják hogy nem ők lopták el, de ha az enyém akkor visszalopják váltságdíjért. Mit tegyek? Jajj Istenem segítsetek!2010. szept. 16. 15:38
31/47 anonim válasza:
Kérdezőfail... Az előtt még el se hoztad... :D Tudod mit? Oboázz le egy méteres f@szú yorkit! :)
32/47 anonim válasza:
hja egyik percben nem hoztad el, utána már veled alszik?
miért nem törlik az ilyen kérdéseket? rohadt 12 éves kis kamugép...
33/47 anonim válasza:
Az itt normális válaszadókat átverték! Ez egy rohadt nagy KAMUKÉRDÉS!
34/47 anonim válasza:
Pedig én elöször elhittem, hogy igaz. De ez tényleg furcsa, hogy elöbb azt mondja meg fogja venni, ha lesz ré pénze, félóra múlva meg már egy ágyban alszanak...
35/47 A kérdező kommentje:
Megvan már a kutyus, igaz még nem aludtunk de beengedem az ágyamba. Köszönöm azoknak akik segítettek, remélem az enyém is előkerül majd :)
2010. szept. 16. 20:14
36/47 anonim válasza:
Egy pofon kijárna neked ha kamuztál...Ez a minimum. T.
37/47 A kérdező kommentje:
De nem jár ki mert nem kamuztam. Ha kamuztam volna nem hinném hogy ki tudtam volna találni ilyen kacifántos sztorit. Én se hittem el h velem történik :S
2010. szept. 17. 08:50
38/47 anonim válasza:
Azt a kutyát is biztosan keresi valaki .. chippet néztetek benne?
A régi gazdája biztos kifizetné a 20e ft-ot hogy visszakapja. Talán egy másik kislány épp miatta bőg ...
39/47 anonim válasza:
Ne cedd meg tőlük azt a kutyát!!!Azzal csak rájönnek hogy így lehetpénzt szerezni és egyre többet el fognak lopni!
40/47 anonim válasza:
pont ezzel árultad el magad.... kacifántos sztori...
ilyet nem mondanál, ha igazat beszélnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!