Zooplus kivételével hol lehet kis kiszerelésű száraz kutyatápot rendelni?
Nem kell ennyire tulizgulni. Egyebkent meg miert ne lehetne nagy kiszerelest rendelni, ha ugyis ezt eszi a kutya? Elso korben keresel kicsit, ha jo a tap, akkor mehet a nagyobb kiszereles is.
Csak venni kell valami dobozt, amiben legmentesen tarolod a tapot es semmi baja nem lesz.
Kistestu kutyam van,1 eveg wolf of wildernesst kapott, nagy kiszerelesben vettem, franc se fog rendelgetni havonta. Vegul azert valtottuk le, mert napi negyszer kakilt tole es a szore is elkezdett foltokban kikopni, de ez ugye 1 ev utan volt, addig bevalt.
Tudom, hogy ezek Zooplus márkák, nem is ez volt a kérdés. Nehéz felfogásod van, 12-es.
Köszönöm azoknak, akik értették a kérdést és arra válaszoltak.
Ne viccelj már, a Wolf of wilderness pont, hogy van kis kiszerelésben a Zooplus webáruházában.
Én is onnan szoktam kis adagokat rendelni, ha megyünk nyaralni a kutyával és nincs kedvem porciózni a 12 kilós zsákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!