Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zooplus?Vélemények, tapasztala...

Zooplus?Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Kutyának.Úgy az egész megbízható?Mennyi a házhozszállítás ideje?A termékei jók?Mindenben pl.: kutyatáp,játékok,pórázok.tálak stb.stb. milyen a minősége?Esetleg rossz tapasztalat?Másik internetes bolttól rendeljek vagy jó ez?

2021. jan. 15. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Én rendeltem már ágyat és tápot tőlük. Teljesen megbízható, nem vesznek le több pénzt, gyors a kiszállítás (kb 3 nap), és nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat is. Mikor tápot rendeltem, az egyik zacskó penészes lett, szóltunk nekik és visszautalták az árát, nagyon korrektek. Szerintem Magyarország legjobb online állatboltja. Csak ajánlani tudom.
2021. jan. 15. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, a minőség nyilván attól függ hogy milyen márkát rendelsz. Pl egy Heim vagy egy Hunter nyakörv nyilván jobb minőség, mint egy Trixie. A csomag hozzánk mindig sértetlenül érkezett.
2021. jan. 15. 18:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat!
2021. jan. 15. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Tápjaik többsége jó, házhozszállítás változó 3-5 nap körül van.

Termékeik márkától függenek, de pórázt hámot én nem vennék ott (azt jobb személyesen látni). Játékok túlárazottak. A választékuk felszerelésből kevés (legalább is nekem). Tengerimalacaimnak rendelek onnan tápot, illetve a ketrecük is onnan van. Kutyámnak onnan ritkán rendelek játékot vagy jutifalit

2021. jan. 15. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Evek ota rendelunk toluk ... sosem volt meg problema.
2021. jan. 15. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
96%

Én is évek óta rendelek onnan, teljesen meg vagyok velük elégedve. A megrendeléstől számítva 5 napon belül jön a termék, sosem volt panaszom.

Vannak akciók, hűségpontok amiket levásárolhatsz, az alkalmazás mindig jól működik, áttekinthető. Csak ajánlani tudom.

Több minőségű táp van, én a World of wilderness-t rendelem a kutyának, a macskáknak meg Iams-et, sosem volt erre sem panasz.

A macsekoknak rendeltem onnan kaparófát, tálakat, önitatót, jó minőségűek.

A kutyának játékokat szoktam, azok is jó minőségűek.

2021. jan. 15. 21:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. jan. 16. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!