Egy 800 grammos nedvestáp (pl. Zooplus classic, animonda...stb) hány gramm száraztápnak felel meg szerintetek?
#matematika
nézd meg a kérdéses tápok kalóriatartalmát 100 grammra, és számold ki magad.
Mivel osszam el? Ha elosztom 1.9 jön ki, de ez meg hülyeség. Nedvestáp 800g száraz táp napi adag 420g.
Nyílván nem tettem volna fel a kérdést, ha magam kitudnám számolni.
Ezért mondtam, hogy a kalóriatartalmat nézd, mivel végezetül ez számít.
A kutyának, a hogy az embernek is kalóriaigénye van. Vannak kalóriadúsabb tápok, ezekből kevesebb kell, és vannak ballasztanyagot tartalmazók, amik térfogatra nagyobbak.
Ha bemásolod nekem 2 összehasonlítandó étel tápanyagtartalmát, akkor szívesen kiszámolom neked.
Hát ez elég egyszerű. Mind a kettőnél ott van az etetési útmutató. Tehát egy 20 kilós kutyának kb. 1000 gramm kell a konzervből naponta, míg a tápból 250 gramm.
Vagyis ebben az esetben kis hibával a 800 grammos zooplus konzerv nagyjából 200-210 gramm száraz wolf tápnak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!