Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zooplus, petissimo, abc-zoo...

Zooplus, petissimo, abc-zoo ti honnan rendelnétek, rendeltek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyjából minden beszerezhető az említett oldalon. De hol több a választék, esetleg melyik olcsóbb?
2019. nov. 20. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig Zooplusról rendelek, ami nekem kell, az ott a legolcsóbb. Nagyon megbízhatóak, maximálisan elégedett vagyok velük. Bónuszpontokért választhatsz ajándékot is, illetve néha elég jó akciók vannak.
2019. nov. 20. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bónuszpont a vásárlások után jár, én mindig innen rendelek, úgyhogy nekem egész sok van. Telefonos alkalmazásuk is van, érdemes letölteni. Első voltam.
2019. nov. 20. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Zooplus, néha Petnet. A tápot, vitaminokat mindig Zooplus-ról rendelem, ha több másra is szükségem van (új tálak, boxok, nyakörvek stb.), akkor azokat Petnet-rōl, ott mindig akció van.
2019. nov. 20. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én a falatozoo.hu -n, mert amit a kutya eszik itt találtam meg legjobb áron.

vagy varosikutya.hu ha itt akciós.

most nézem még dogshop.hu -n is van a táp. innen még nem rendeltem. de a fő rendelős oldal a falatozoo...pontokat kapsz szintén vásárlás után. ingyenes szállítás..(szerintem 10ezer felett.)

2019. nov. 20. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

Petissimo-t régebben, most már inkább zooplus, petnet.

abc-zoo-ról 1x vettem, amikor az új kisállatoknak(tengerimalacok) vásároltam be.

2019. nov. 20. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
12%

Ne hari, de ezeket mind látod a weboldalukon. Az olcsóságról különben sem lehet általánosságban beszélni, hiszen ami egyik oldalon olcsóbb, az a másikon drágább és fordítva. Hogy konkrét termék melyik oldalon a legolcsóbb, annak te is utána tudsz nézni.

Petissimoról tudom, hogy náluk van hűségpont, amit fel tudsz használni bizonyos lejárati időn belül, de ez gyakorlatilag arról szól, hogy rendszeresen rendelj tőlük valamit és cserébe megspórolsz 1-2%-ot.

2019. nov. 20. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit akarok venni és milyen értékben, de például aliexpressről is rendeltem már kutyás cuccot.
2019. nov. 20. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!