A kutya fülén harapàsnyom van amit lefertötlenítettem de valami vàladék lehet rajta mert nyomàsra puha egy részen mit tudnék tenni vele?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem àllatorvoshoz elvinni fizetésig màr nekem is éppenhogy elég a pènzem.2022. ápr. 20. 13:00
31/37 anonim válasza:
Amit a 10es ír 'speckó tabletta', az a hyperol. Feloldod a tablettát vízben, és kifertőtleníti a sebet, leszedi az elhalt részt. Nyilván ezt nem friss, nyílt sebre kell rakni, hanem a varos részre. Kinyomkodod a gennyet ami kijön, letörlöd, betadinozod és kész. Figyeled, ha rosszabbodik, akkor felhívsz egy másik orvost, és ha kell el viszed (akárhogy, de megoldod), egyébként meg várod hogy gyógyuljon.
32/37 A kérdező kommentje:
31 Figyelem nem rosszabb, nem làzas szépen elvan. Elvinni épp megoldom ha kell vonattal,tàskàban is én attòl félek ha az orvos azt mondja : mittudomén 40 ezer ft lesz ...és nemtudom kifizetni.
2022. ápr. 20. 21:09
33/37 anonim válasza:
Nem lesz 40 ezer, ne viccelj már. Max kitisztítja, meg lefertőtleníti, ír fel antibiotikumot, vagy gyulladáscsökkentőt, oszt ennyi. Mást ő sem tud csinálni. Nem fogja leműteni a fülét... Ezért maximum párezret kérhet. De ha nem romlik a kutya állapota, nem fertőződik el a seb, akkor nincs szükség orvosra, a seb begyógyul magától.
34/37 qkker1 válasza:
"Kérlek ne írjàtok az orvost, leírtam, hogy sajnos nincs pénzem rà."
Akkor ne tarts állatot! Felelősségteljes állattartáshoz az is hozzátartozik, hogy bármikor el tudd vinni orvoshoz!
35/37 anonim válasza:
Ne hordjátok már le a kérdezőt! Nemcsak annak lehet kutyája, aki bármikor ki tud csengetni több ezret. A szegényebb embereknek is joga van tartani, szeretni egy kutyát.
37/37 A kérdező kommentje:
Igen jobban van hàlistennek. Màr gyògyul a seb.
2022. ápr. 24. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!